Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie popelnie juz bledow

Potrzebuje pomocy.. okazcie serce..

Polecane posty

Gość gość
Trzeba sprawdzić u ginekologa bo u mnie osobiście testy przez pierwsze dwa tygodnie wyszły negatywne a potem pozytywny. Tak wiec ciąża tez wchodzi w grę . Ciąża to nic strasznego w końcu jak sie współżyje to jest taka możliwość i trzeba ponosić konsekwencje

Gość gość
Ania W aptekach w drogeriach mozecie dostac testy ktore pokazuja ile jest sie tygodni w coazy, sa bardzo wrazliwe na hcg takze ten wam napewno pomoze. Ale jezeli nie chcecie mowic rodzicom idzcie prywatnie do lekarza na bete i juz. Jezeli testy pokazuja ze jest negatywny to prawdopodobnie w ciazy nie jest. A okresu nie ma bo soe bardzo stresuje co powoduje ze sie jej zatrzymal.. Noe panikujcie wiem co mowie , mialam w tym samym czasie okres w ostatnim miesiacu podobna sytuacja, a juz od 2tygodni wiem ze bede mama takze lajcik mlody i sie zabezpieczaj na nastepny raz .albo tabletki dla mlodej. Powodzenia !!

Gość gość
To w takim razie co nadeszło tego 27 grudnia??No wyraźnie jest napisane "Nadszedł 27 grudnia".

Gość gość
To może z łaski swojej poczytajcie jak to wszystko "działa" zanim zabierzecie się za igraszki w łóżku? http://www.dniplodne.eu/ To chyba moja ulubiona stronka, bo pewnie teoria z wiki czy książek nt. cyklu itd nic wam nie powie. Nie piszę tego dokuczliwie, ale taka prawda. Czy dziewczyna wyznacza sobie cykle? Ile trwa jej przeciętny cykl? Bo faktycznie wychodzi, że to nawet nie 10 dni opóźnienia, a więcej. Trudno, albo rybki, albo akwarium. Dziewczyna lepiej niech leci po tabletki anty i bierze je skrupulatnie, albo zacznij zarabiać na kondomy, bo tak długo dzban wodę nosi, aż się ucho urwie. Nie sądzę, żeby coś z tego było. Ale pamiętajcie na przyszłość, że na chwilę przed wytryskiem pojawią się preejakulat, który może plemniki zawierać. Jeżeli chodzi o ten płyn z podniecenia to raczej bujda.

Gość gość
Nadszedł 27 grudnia.. Chodzilo ze nadszedl dzien w ktorym bedzie spodziewany okres.. chodzilo tylko ze dzien nadszedł. Pani Aniu, czy moze pani wytlumaczyc dokladnie o co chodzi w Pani zdaniu? " mialam w tym samym czasie okres w ostatnim miesiacu podobna sytuacja"

Gość gość
Nie sugeruj się takimi wypowiedziami, bo chodzi o to, żebyś się zestresował. Naważyliście piwa, teraz trzeba je wypić. Mój post jest z godziny równo 21,00

Gość gość
My dobrze wiemy jak to wszystko działa, doszło do tej sytuacji przez przypadek dlatego sie stresujemy bo objawy są jak przy ciąży. Pan\i z godziny 21:00 jest przeciwko mnie? Ja tylko chce pomocy jak to sprawdzić, a raczej co moze oznaczać ta krew, a nie pociskow w moja strone ze jestem dzieckiem, ktore wsadza swojego za przeproszeniem "fiuta" nie wiadomo gdzie. Tylko pomocy...

Gość gość
krew może oznaczac torbiel, kamienie w nerkach, zapalanie nerek, uszkodzenie pęcherza i tak dalej.

Gość gość
także luzik, grunt, że nie ciąża!

Gość gość
Co by nie było i tak czasu nie cofniesz, więc wrzuć na luz

grunt że nie ciąża? Ile dziewczyn ma okres podczas ciąży. GŁUPOTA LEĆ DO GINEKOLOGA! Jeżeli jednak jest w ciąży to potrzeba jej opieki prenatalna i koniec. Gdakać jak stare baby to możemy tutaj a Wam to nie pomoże.. Jedna ma testy negatywne a po 2 tygodniach ma pozytywny, kolejna dowie się że jest w ciąży w 2/3 miesiącu. Ile wy macie lat co? ... do lekarza trzeba iść wcześniej czy później i lepiej wiedzieć od razu czy ciąża czy jakaś choroba, stres...

Gość gość
Wynik wyszedl z bety <2,0 mlU/ml i zaznaczone w tabeli, ze kobieta miesiaczkujaca, lecz miesiaczki brak. Co to moze oznaczac?

Gość gość
że nie ma ciąży.

Gość gość
Dziewczyna jeszcze mowi o piersiach, że przy dotykaniu ich są takie jakby twarde w srodku, nie wiemy o co chodzi, ktoras z Pan sie z tym spotkala?