Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dawajcie panowie przechodzimy na Islam, będziemy mogli mieć wiele kobiet,*****ać

Polecane posty

Gość gość

Dawajcie panowie przechodzimy na Islam, będziemy mogli mieć wiele kobiet,*****ać

Gość gość
nie będziecie mogli palić i pić już do końca swoich dni :) a "wasze" kobiety będą musiały latać w burkach wiesz, że w IS są twarde zasady - ukradniesz paczkę szlugów to ci utną rękę ?

Gość gość
swoją drogą musisz być niezłym cymbałem :)

Gość gość
tylko skończony frajer chciałby islamu dla kobiet :D wiele kobiet= wielożeństwo, a każda żona świadczy o statucie mężczyzny - dlaczego? bo trzeba cie na nią stać!!! :D musisz jej zapewnić godne życie ;) stać cię teraz na kobiete, ktora moze pracowac,pastuchu?? :D :D a ty sobie wyobrazasz, ze mozesz miec wiele kobiet, ktore nie moga nawet pracowac? ktore musisz utrzymac i zapewnic im dostatnie zycie? :D :D :D co za ograniczony ignorant :D a frajer, bo nie myslisz, ze na latwize sobie pojdziesz :D nie ma to jak wyrywac panienki, ogladac ich ladne nóżki w cieple dni, kiedy noszą krótkie sukienki; podziwiac kształty w obcisłych bluzkach :P nie wiem, jakim trzeba byc debilem nie móc wyrwac panny, przecież one same sie pchają do łóżka :P ja mogę mieć wiele kobiet, tobie nawet frajerze islam nie pomoże :D :P

Gość gość
ale islam pozwala je bić.

Gość gość
Co tu dużo dyskutować.Przede wszystkim nie stać by cię na nie było!!A co utrzymałbyś np.dwie kobiety?Pewnie nawet jednej nie jesteś w stanie utrzymać!!