Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co z tymi gimnazjalistami?

Polecane posty

Gość gość

Przechodzę ostatnio obok gimnazjum,a tutaj 3 gó*niarzy rzuca się śniegiem. Przede mną ledwo idącą staruszka w którą wielokrotnie trafili śnieżkami (naumyślnie). Odwróciłam się i powiedziałam im parę słów. Co zrobili? Zaczęli rzucać we mnie ! Tego dnia byłam umówiona z koleżankami na piwo i pizze. Wchodzimy do pewnego lokalu. Siadamy przy stoliku,a po 5 minutach do stolika obok siadają gimnazjalistki. Jedna podchodzi na spokojnie do baru i zamawia piwko. Co mnie zdziwiło ? Sprzedali jej alkohol ,a dziewczyna wyglądała na bardzo młodą! Słuchałyśmy rozmów tych dziewczyn i dosłownie pękałyśmy ze śmiechu (a w sumie chyba powinnyśmy płakać). Opowiadały o melanżu...o tym jak uprawiały seks ze starszymi mężczyznami (przed 30-stką). Nie potrafię pojąć ... co tacy mężczyźni widzą w takich pustych wytapetowanych małolatach? Pewien czas temu spotykałam się z pewnych chłopakiem,który w tym roku kończy 29 lat. Ostatnio dowiedziałam się,że sypia z pewną gimnazjalistą. Co się dzieje z tym światem? No dobra...kiedy chodziłam do gimnazjum to też zdarzało mi się zapalić papierosa czy napić się piwa ale pamiętam,że wtedy razem ze znajomymi chowaliśmy się w krzakach. Teraz widzę gimnazjalistów i to czasem nawet pierwszaków idących przez miasto z papierosem. Poza tym to co wyrabiają teraz to jest nie do pomyślenia! Wasz też to denerwuję?

Gość gość
hahahahahaha sprytne Gimbusy. nie dadzą sobie w kaswzę dmuchać

Gość gość
uważają się dorosłych,a w rzeczywistości są głupsi od 10 latków.

Gość gość
Was* . Przepraszam za błąd :)

Gość gość
Powinni zlikwidować te gimnazja!!!! Młodzież tylko się w nich psuję

Gość gość
powinni ci dopiertolic , że się na nich wydzierasz. gdybym był rodzicem któregoś , i by się mi poskarżył na taką kurwę jak ty to bym cię zatłukł

Gość 30lateek
Ja mam 30 lat i tez lubię nastolatki ale 17+

Gość gość
Gościu już widać,że jestem jednym z gimbusów. Gdybym ja była rodzicem któregoś z takich debili jak ty to wystawiłabym go z gołą d*pą na śniegu i tak samo poobrzucała. Za grosz szacunku do starszych. Nazwiesz kogoś k*urwą i myślisz ,że zaświecisz? Ci starsi pracowali żebyś Ty miał w przyszłości co jeść i gdzie mieszkać. Gdyby Twoją babcie ktoś obrzucił śniegiem to cieszył byś się? Imponowało by Ci takiego zachowanie? Ja przynajmniej zaświeciłam w tym przypadku inteligencją i stanęłam w obronie tej pani ;) Ty byś pewnie śmiał się razem z nimi...z głupoty :)

Gość gość
każdy pisze gimbus gimbus hahahaah a jak był w szkole to pewnie zabierali mu koledzy kanapki i teraz ma jakieś urazy psychiczne z dzieciństwa pisząc o gimnazjalistach hahaha

Gość gość
Aaa to według twojego rozumowania to lepiej aby pili piwo po krzakach, lasach i za przystankami niż w barze elegancko przy stoliku, gratuluje...

Gość gość
Kiedy ja chodziłam do gimnazjum to dziewczyny nie miały na sobie kg tapety. Chłopcy byli bardziej dorośli i nie bawiło ich wyśmiewanie się z innych. Na wakacjach chodziło się do pracy żeby na siebie zarobić a nie ciągnąć pieniążki od mamy. Dziewczyny nie dawały d*py pierwszemu lepszemu. I właśnie dlatego teraz bawi mnie wasze podejście do życia ;)

Gość gość
Czy ja tutaj piszę że lepiej aby pili po krzakach? NAJLEPIEJ JAKBY W OGÓLE NIE PILI! Mówię tylko,że kiedyś młodzież nie szpanowała piciem piwa publicznie i jeśli już ktoś chciał spróbować to robił to w ukryciu. Mi zdarzyło się to kilka razy...i mówię tu o wypiciu jednego piwa na pół i zapaleniu papierosa,a nie upiciu się! Ja bym wstydziła się jeśli ktoś powiedziałby,że widział moje 14 letnie dziecko pijące alkohol w barze.

Gość gość
Elegancko przy stoliku???? Kiedy zdarzy mi się wyjść ze znajomymi na impreze to widzę 15 latków rzygających pod siebie jak koty! I w sumie tak właśnie ..jednak według mojego rozumowania jeśli nie masz 18 lat,a chcesz napić się piwa to idź do lasu,za krzaki czy za przystanek ale nie pij publicznie bo robisz wstyd sobie,rodzinie,a młodsi biorą jeszcze do tego z takich ludzi przykład!

Gość gość
gów//no kogo obchodzi co było jak ty chodziłaś, tacy jak ty zatrzymują postęp na tym świecie

Gość gość
Aaaa...według Ciebie postęp na świecie to ćpanie i picie? ;) Świetne perspektywy na przyszłość ! :) I pomyśleć,że przyszłe pokolenie będzie zależne od takich ludzi....

Gość gość
a ty co, rodzi się taka i chce wszystkich podporządkować pod siebie by zachowywali się tak jak ona

Gość gość
Tacy jak ja pracują na siebie i myślą o założeniu rodziny,a nie o chlaniu i ćpaniu za pieniądze mamusi. Nie wiem czym próbujesz tutaj zaświecić...chyba swoją głupotą ale ok ;)

Gość gość
Sranie i rzyganie pod siebie to dopiero postep...

Gość gość
to ty próbujesz zaświecić, bo ja piszę o faktach ty o wymysłach by tylko postawić na swoim i swojej udawanej racji, zachowujesz się jak pusty pustak i pyszałek

a teraz pomyśl sobie autorko ,ze za kilka lat ci wszyscy mentalni gimnazjaliści wydadzą na świat swoje dzieci ... Sami nie potrafiący niczego - czego nauczą swoje pociechy ?

Gość gość
Masz rację dziewczyno. Większość osób komentujących ten wpis to gimnazjaliści więc nie przejmuj się:) Zgadzam się z Tobą w 100%. To co teraz dzieje się na tym świecie jest nie zrozumiałe. Moja 14 letnia siostra przychodzi do domu z płaczem bo starsze koleżanki wyśmiewają się z niej bo jako jedna z nielicznych nie maluję się.

Gość gość
No to powiedz jakie są gościu według Ciebie fakty ? Co dzisiejsza młodzież powinna na Twoim miejscu robić. Posłuchajmy skoro jesteś taki mądry i twierdzisz,że to ja nie mam racji :) Jeśli nie masz nic mądrego to powiedzenia to zamiast udzielania się pod moim postem i obrażania idź razem z tym swoim "postępem" napić się piwa, wyśmiewać starszych i przynosić wstyd swoim rodzicom. :)

Gość gość
tacy jak ty zatrzymują postęp na tym świecie x rodzi się taka i chce wszystkich podporządkować pod siebie by zachowywali się tak jak ona x bo ja piszę o faktach ty o wymysłach by tylko postawić na swoim i swojej udawanej racji, zachowujesz się jak pusty pustak i pyszałek x Dziewczyna napisała,że w tych czasach gimnazjaliści myślą tylko piciu,seksie,ćpaniu,paleniu i wyzywaniu i ty nazywasz to udawaną racją? Jeśli kiedyś będziesz miał/miała swoje dzieci to szczerze im współczuję jeśli dla Ciebie postępem jest picie alkoholu w wieku 14-16 lat

Gość gość
Gościu sam się zgasił swoją głupotą :D

Gość gość
Stanął w obronie swojego gimbazjum,co wy chcecie :D

Gość juls155
Jestem nastolatką, i wiem jak się zachowują moi rówieśnicy. Nie należy do tych głupich gimbusow co mysla nie wiadomo co. Zdażają się takie sytyacje, ale szczerze mówiąc w mojej szkole myślą wyłącznie o chlopaka, nawet i papierosach. Naukę mają gdzieś, tylko w głowie im spotkania ze znajomymi. To fakt. Też się buntuje ale przelewam to w książki (czytam ,ogólnie fantasy ). To daje mi taka przestrzeń od rzeczywistości w której żyją wlasnie tacy dziecinni nastolatkowie. Zdażają się "normalni" uczniowie aczkolwiek nie wielu ich jest. Inni myślą tylko o modzie i o innych rzeczach. Taki jest ten świat.

Gość gość
Dlatego to nasze starsze pokolenie jeszcze do czegoś w życiu dojdzie. Wybuduje dom,założy rodzinę... Natomiast pokolenie naszych dzisiejszych gimnazjalistów skończy na ławce z wysępionym papierosem w ręku. W wieku 30 lat będą jeszcze na utrzymaniu mamusi dając złudny przykład naszym dzieciom. Kiedy założę rodzinę mam nadzieję,że gimnazjum nie będzie już istniało i wróci stara dobra podstawówka.

Gość gość
Nastolatko przynajmniej ty daj jakiś przykład w swojej szkole!

Gość gość
Jeśli ktoś myśli o modzie to jeszcze nic strasznego. Jak chcą to już niech sobie palą te papierosy jeśli mają pieniądze. Co jest najgorsze ? To ,że niektórzy świecą jedynie głupotą ,a mimo to starają się wywyższać. Dziewczyny spokojne,bez przesadnego makijażu i z dobrymi ocenami są poniżane i właśnie w ten sposób się "psują". Widzą,że nikt nie zwraca na nich uwagi i zaczynają się malować,wagarować i pić żeby tylko zdobyć znajomych bo popularność w dzisiejszych gimnazjach zależy od tego ile potrafi się wypić. Później pod wpływem alkoholu zostają wykorzystane przez starszych chłopaków i dostają opinie młodej dzi*wki. Później jest płacz no bo w końcu jak ktoś jest pijany to się w tych czasach nie liczy...haha...liczy się wtedy w wieku 15 lat rodzą dzieci,umierają z przepicia albo przećpania albo zostają zarażone HIV :) ehhh