Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent na 15 rocznice ślubu dla żony

Polecane posty

Gość gość

proszę o pomoc szukam prezentu dla żony na 15 rocznice tak do 1000

Gość gość
za 1000 zł to nie poszalejesz ale w biedro coś sie znajdzie:D np torebka albo kosmetyki

Gość gość
Po 15 latach powinnes kupić jej bilet na biegun północny...w jedna stronę :)

Gość gość
Moze jakis fajny zestaw kosmetykow? ja ostatnio zamawialam przez internet dla swojej mamy duzo kosmetykow tutaj http://kjkosmetyki24.pl/ - tylko wybierz coś takiego unikatowego, czego jeszcze nie miala ;)

Gość gość
zestaw kosmetyków na rocznice slubu??? to chyba jakis zart i zenda!!!

Gość gość
Kup jej biżuterię, za 1000 zł znajdziesz cos fajnego, będzie nosić i po latach wspominać. Aż jej zazdroszczę takiego męża.

Gość gość
kup jej szczotke do sedesu,powiedz,ze tamta jest juz stara,i ze nikt tak jak ona nie czysci lepiej kibelka i jeszcze,ze ja BARDZO kochasz:D powiedz tez,że jak siedziesz na tym pachnacym kibelku i robisz kupę to wtedy o niej najwiecej myslisz:D powodzenia!

Gość gość
zaproś ją do jubilera i niech sama wybierze - nie ma nic gorszego, niz biżuteria nietrafiona a droga

Gość gość
nic jej nie kupój,udaj,ze zapomniałes:)

Gość JasnowidzXXL
Wyjedźcie razem na dobrej klasy weekend. Może będzie trochę drożej, ale niebanalnie

Gość gość
Idiotyczne te odpowiedzi! Ja proponuje biżuterie jeśli lubi i nosi chyba po tylu latach znasz jej gust,albo fajny wypad na weekend np baseny w bukowinie tatrz. ewentualnie na słowacji np poprad byłam jest fajnie.Albo zafunduj jej wypad z jakąś koleżanką do spa.Jeśli rzadko wychodzicie to może kwiaty i kolacja w jakiejś drogiej restauracji .Na pewno to musi być coś czego nie ma na codzień i broń boże żadne gary ,patelnie,miksery!

Gość gość
Może jeszcze jakaś droga bielizna

Gość gość
weekendowe spa tylko dla niej, uwierz! będzie zachwycona. I tak jesteś super że o niej myślisz a nie inne polskie buraki!!

Gość regeneration
Możesz kupić jej kosmetyki o bardzo wysokiej jakości. Będzie szczęśliwa :D Produkty w atrakcyjnych cenach znajdziesz na www.hurtowniakosmetyczna24.pl :)

Gość ottina09
Jakąś ładną biżuterię np jakiś pierścionek lub bransoletkę z granatem.:)

Gość gość
do 1000 zł :O to strasznie dużo ;) za tyle można kupić kilka rzeczy ;) Osobiście nie lubiębardzo drogich prezentów, zawsze mi szkoda nosić ich hehe Wolę po taniości ;) Wtedy jakoś bez żalu w razie wypadku hehe Sama korzystam z allinside.pl i tam jest dużo bardzo tanich rzeczy ;) Ubrania, biżuteria, drobiazgi, gadżety ;) wszystko się znajdzie w rozsądnych cenach ;)

Gość gość
jeśli lubi się zajmować domem to skup się na tekstyliach domowych: eleganckie ręczniki kuchenne, ozdobne poszewki, bieżniki, albo oryginalny i gustowny fartuch kuchenny domowyazylblogspotcom

Gość gość
Ostatnio miałam 20 rocznicę. Wspominam ją nejlepiej, mąż zabrał mnie na wypad bez dzieci -super weekend w pałacu Wojanów koło Jeleniej Góry. Wszystko było w tajemnicy, powiedział tylko ze mam się spakować na wyjazd niespodziankę, co może się przydać. Zobacz stronkę pałacu, jest bajka :-) kuchnia rewelacja! Nie zapomnę tej niespodzianki do końca życia. Pokochałam go jeszcze bardziej :-) Powodzenia i nie czytaj głupich odpowiedzi...

Gość gość
Jak nie Wojanów to poszukaj coś blizej miejsca zamieszkania, polecam też termy na podhalu :-)

Gość gość
Piękny zegarek Biżuterię 1000 to wcale nie tak dużo np na komplet kolczyków plus pierścionek Nawet jeśli nie nosi na codzień to zawsze znajdzie się okazja ze założy ślub święta pogrzeb Z innych prezentów bym zrezygnowała a spa itd to jej na urodziny prezent machnij

Gość gość
Może biżuterię lub zegarek z grawerką? Na http://allinside.pl/ mają fajne takie rzeczy. Na pewno wyrobisz się w 1000 bo tanio tam jest :)