Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze pierwsze objawy ciąży zauważone przez was.

Polecane posty

Gość gość

jw, co było pierwszym objawem? czy bolał was brzuch jak na okres?

Gość gość
brak miesiączki

Gość gość
Bol brzucha i brak okresu .

Gość gość
brak miesiączki. zeby nie to, to do 8 miesiąca bym nie wiedziała że jestem w ciązy, żadnych objaw nie miałam, mało przytyłam i malutki brzuszek miałam

Gość gość
mnie własnie bola piersi bol promieniujacy do pach, brzuch jak na okres od paru dni a zaraz po owulacji bolaly mnie jajniki na przemian

Gość gość
jeszcze czuje ze mam ciagle pelny pecherz

Gość gość
My kochalismy sie dzien przed owu. Mamy 3latka i nie podjelismy decyzji o drugim ale ponioslo nas, maz skonczyl w srodku. Okres mam dostac za kilka dni, piersi zrobily sie obolale, wieksze, sutki nadwrazliwe. Podbrzusze boli jak na @. Ciekawa jestem czy okres przyjdzie, mam 60/40 ze zaszlam w ciaze.

Gość gość
Bardziej tkliwe, ciemniejsze i powiększone brodawki, widoczne żyłki na piersiach, to jeszcze przed testem. Test w dniu spodziewanego okresu. Zaraz później senność, potem mdłości i wymioty. Brzuch mnie nie bolał. W obu ciążach ten sam schemat

Gość gość
może i lepiej że tak z zaskoczenia bo jak się pozniej człowiek zacznie starać to okazuje sie to trudne.

Gość gość
dziewczyny a ten bol brzucha to taki jak na okres? mialyscie takie przekonanie ze okres zaraz przyjdzie?

Gość gość
kawa mi śmierdziała, czułam się jakbym miała mieć grypę. Tak mi było duszno i gorąco. piersi to dopiero później bolały. Brzuch bolał jak podczas okresu. Myślę, że jednak dostaniesz okresu, jeśli piersi są nabrzmiałe i bolą. A jak z apetytem? Jeśli masz ochotę na czekoladę i inne rzeczy które zawierają magnez i żelazo np szpinak to będziesz miała okres :) Przynajmniej ja tak mam.

Gość gość
apetyt mam normalny nie chce mi sie wcale na slodko chociaz wczesniej przed okresem chcialo mi sie takich rzeczy no coz ja mam nadzieje ze nie dostane...staram sie ze wspomagaczami wiec nadzieja jest.

Gość gość
Mdlosci

Gość gość
tzw. tkliwość piersi jakieś 2 dni przed terminem okresu, normalnie nigdy nie mam, tylko w dwóch ciążach na samym początku miałam...

Gość gość
straszna senność i zmęczenie, z dnia na dzień odrzuciło mnie od mięsa i alkoholu, wyszły mi żyły na piersiach ale piersi nie bolały ani nie nabrzmiały, mdłości miałam ale nie wymiotowałam ani razu.

Gość gość
Ania Mnie odrzucalo jak tylko pomyslalam o slodkim, 5 tydzien i nadal nie wezme nic do buzi co jest slodkie nawet herbaty juz nie slodze ! Ogolnie nie czulam sie swojo czulam ze cos jest nie tak ale czulam ze nie na okres .. To jest moja poerwsza ciaza wiec nie wiem czego sie spodziewac jedni sie czuja wspaniale a drudzy tak jak ja cos przeczuwaja..:) Teraz mdlosci, czeste latanie do toalety w nocy najbardziej, zmeczenie i dziwny posmak lyzki w buzi noi te piersi . Jak ktos nie ma to teraz doceni haha powodzenia dziewczyny ;)

Gość gośćiowka
my tez kochalismy sie dzien przed owu. ciekawa jestem, czy cos z tego wyjdzie :P