Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

III wojna światowa to będzie walka zachodu z islamem

Polecane posty

Gość gość

juz to sie zaczyna...

Gość jagość
Nadejdzie niebawem, jak pogoda z dnia na dzien sytuacja sie zmieni

Gość gość
to jeszcze nie będzie III WŚ. Krew niewinnych popłynie ulicami, ale prawdziwe piekło zafunduja nam ponownie Niemcy...

Gość gość
bedzie! i ją przegramy możecie to zawdzięczać temu czym się cieszycie ! zachód ,kasa ,zarobek = globalizacja , zrównanie ...rasowe ,klasowe, religijne itede . wku....ją mnie ludzie obstający za Unia EU ! ludzie nie mający pojęcia o niczym, młodzi którym w głupich łbach tylko kasa Audi za ...hahahha 6 tys zł ,pusty szpan starociem ,zero wartości zero zasad ! To takie gnoje doprowadzają do tego obecnie co mamy ! \Pustota młodych współczesnych ludzi ,pustota lekkiego bytu ,życia ,używania ,brak zasad,szacunku do wartości i życie z dnia na dzień ! Osłabia narody Europy ! Powoduje przyzwolenie na rozprzestrzenianie się padliny i smrodu współczesnego bycia ! Z jednej strony chcą mieć wszystko i bawić się dobrze ...z drugiej chcą wolności i praw do tego co im się zabiera ,poprzez to, co sami popierają ! Tak więc młodzi ludzie ! Do was apel ! albo się weźmiecie w garść i zaczniecie walczyć o dobre ,normalne i przyzwoite życie albo.... zamknijcie mordy i nie wyklinajcie na to ! Na co sami przyzwalacie !

Gość gość
Każdy mówi państwa Islamskie,Rosja,Ameryka,a mi się wydaje że będzie tak - wojnę rozpocznie takie państwo o którym w ogóle się nie mówi i nikt nie będzie się tego spodziewać :)

Gość gość
III wojną światowa miała ponoć rozpocząć się przez konflikt Rosji z Ukrainą. Sprawa powoli ucichła. Chociaż wszędzie roiło się od informacji,że wojna już się zaczyna. Mówię wam to jeszcze nie ten czas . wojna oczywiście rozpocznie się i to już niedługo ale jak pisałam mam takie przeczucie (być może się mylę)że takie państwo po którym się tego nie spodziewamy rozpocznie tą że wojne.

Gość gość
Zobaczcie co sie dzieje we Francji, wojna tak naprawde sie juz zaczela.