Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odruchowo połknęłam a on

Polecane posty

Gość gość

prosta sprawa, robilam chlopakowi laske. doszedl w mojej buzi, polknelam, po czym on wysunal i powiedzial bym pokazala jego sperme na jezyku. Ja na to, ze polknelam a on ze juz tak szybko i wgl. Dziewczyny a wy polykacie od razu czy po chwili czy jak?

Gość Happysad29
To co masz sie nia delektowac jeszcze?

Gość gość
ja to trzymam pol godziny w ustach i sie delektuję jak mi plemnikik miedzy zebami skaczą ,czasem wyskakują z ust jak mi chlopak do bzi zagląda wtedy .....

Gość gość
Ja tez zaraz polykam bo na co mam czekac.

Gość gość
obrzydliwe

Gość blednygosc
no wlasnie wstydz sie

i nie wierz reklamom tam mowia jedz bialko bedziesz wielki. a sama widzisz co sie dzieje z onym jak oddaje bialko- robi sie maly eeeee chyba cos popieprzylem :O

Gość gość
nigdy mnie takie cos nie krecilo ale ostatnio bzykalem sie z jedna laska pozniej robila mi loda jak czulem ze juz dochodze wychiagnalem penisa i zaczalem go masowac on zareagowala na to jak wsciekla odepchnela mi rece i przyssala sie jak odkurzarz masakra nigdy wczesniej sie tak nie czulem jakis totalny odjazd cos jednak jest w tym supsciku do buzi ;P

Gość gość
A moja przyjaciółka z którą od czasu do czasu się spotykamy zawsze mnie kończy w swoich ustach ale nie połyka tylko... powoli wypluwa dla swojej suczki. A ona to zlizuje z wielką ochotą. Gdy to zdarzyło się pierwszy raz to byłem w szoku!Teraz już przywykłem. Mówi że nauczyła ją tego z poprzednim facetem. Czy nie uważacie że to dziwne? I zawsze mnie spuszcza ustami i tak robi.