Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

6 tydzien ciazy a pechezyk jak w 4 tygodniu

Polecane posty

Gość gość

Od poczatku jestem w 6tc4d wedlug om bylam dzisiaj u gin potwierdzic ciaze.Przy USG lekarz potwierdzil ze jest ciaza ale tylko pecherzyk rozmiarowo jak w 4 tc.Nie wiem miala ktoras z Was tak??Co bylo dalej??Ja mam przyjsc za 2 tygodnie i zobaczymy co bedzie lekarz nie chcial mnie stresowac podobno i mowi ze poczekamy zobaczymy.Oszaleje przez 2 tygodni.

Gość gość
ja mialam podobnie ciaza na pocz 2 tygodnie mniejsza od terminu okresu, ale lekarz powiedzial dokladnie tak...........nie martwic sie nadrobi.............. i faktycznie ciaza rozwijala sie prawidlowo i urodzilam corke 3450 tak wiec nic sie nie martw czekaj na wizyte a zeby sie uspokoic mozesz sobie zrobic z 2 razy bete i zobaczyc jak ci przyrasta

Gość gość
Nie radzi bzdur, przy pustym pęcherzyku beta czasami przerasta prawidłowo. Trzeba czekać i tyle, ważne czy wiesz kiedy miałaś owulację lub kiedy był stosunek, z którego jest ciążą, bo może doszło do przesunięcia. Za te 2 tygodnie wszystko będzie jasne, w 8/9 tygodniu zarodek powinień być znacznie większy.

Gość gość
Autorko poprawię cię. Jesteś w 7 tc a nie w 6. Weź pod uwagę że owulacja mogła się przesunąć i dlatego ciąża jest mniejsza.A ginekolodzy termin porodu zapisują od ostatniej miesiączki.Powodzenia

Gość gość
Ja tak miałam i okazało się że ciąża była ale przestala się rozwijać i poronilam w 9tc... Też poszłam w 6tc do gin potwierdzić, a pęcherzyk był jak w 4tc... Ale mimo wszystko powodzenia.