Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kasiuszatanistko, podobnno taka z ciebie metalówa...

Polecane posty

Gość gość

... a ty ani słowa o tym, że w Finlandii Children of Bodom dostali ZŁOTĄ PŁYTĘ za "Halo of Blood". A powinnaś grzmieć o tym na całe forum, udowadniając niedowiarkom, że z metalu się jednak nie wyrasta. Przynajmniej w Finalndii. :P Wręczenie odbyło się 28.12.2014 na Xmas Bash Show w Tampere. Nawet nie wiedziałaś o tak ważnym dla wydarzeniu jakim jest złota płyta dla zespołu metalowego. A ja tam byłam i widziałam. Jak już przestaniesz zazdrościć to zacznij się wstydzić. :P

Gość gość
Aha, zapomniałam, ty umiesz tylko wstawiać te swoje tanie prowokacje pod tytułem "metal to najlepsza muzyka i już, jak śmiecie się z tym nie zgadzać?!". Wykazać się konkretną wiedzą to dla ciebie zbyt duże wyzwanie...

Gość gość
o tej porze szatanka kaśka odprawia czarną mszę :D

Gość gość
ee tam zaraz czarną mszę.. z niej taka metalówa jak z koziego cyca trąba. zwykła pozerka która w ogóle nie zna się na muzyce

Gość gość
mowia ze to Rafalek okularnik udaje dziewczyne i juz kilka osob to potwierdzilo

Gość gość
albo jak z koziej trąby cyc :D

Gość gość
kim by nie było to indywiduum, to goovno wie o metalu i o muzyce w ogóle

Gość gość
W ogóle głupie stworzenie. Kiedyś miała żenująco nachalne aspiracje do bycia oryginalną intelektualistką i próbowała tu dyskutować np. o niekomercyjnych piwach z małych browarów czy wierzeniach Słowian, ale szybko wyszło szydło z worka i bieda mentalna. Umysł prosty jak konstrukcja cepa.

Gość gość
no i tyle w temacie tego pustaka, hehehehe

Nie zauważyłam tego tematu :D A co, Children of bodom to jakiś super zespół że mam sie nim podniecac? Troche słucham, choć nie da sie ukryć, że to zespół dla kindermetali :P zakładałabym tematy, gdyby Kreator w Niemczech dostał złotą płytę, a nie Children of bodom, co mnie to obchodzi