Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak odzyskać zaufanie?

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 19 lat. Od 9 miesięcy spotykam się z rok młodszą dziewczyną, w której zakochałem się po uszy. Nigdy nie chciałem jej zranić w żaden możliwy sposób, ale niestety to zrobiłem. Jest dla mnie całym światem i nigdy nikt nie był dla mnie tak ważny dlatego bardzo chciałbym odzyskać jej zaufanie. Otóż sprawa wygląda następująco. Oboje byliśmy ze sobą bardzo szczęśliwi przez te 9 miesięcy. Zawsze pragnąłem zapewnić jej komfort psychiczny pod względem tego co razem robimy i obiecałem jej, że będę akceptował jej zdanie na temat seksu i tego typu rzeczy. Ostatnimi czasy zaczęliśmy zabawiać się trochę ostrzej i pewnego dnia chciałem spróbować seksu oralnego (ja jej, ona mi lub oboje). Odmówiła mówiąc, że może kiedyś ale źle jej sie to kojarzy. Nie protestowałem zgodnie z obietnicą. Niestety dałem ciała gdy po imprezie sylwestrowej wylądowaliśmy u jej koleżanki i dostaliśmy osobny pokój na nocleg. Oboje byliśmy upici i zaczęliśmy się zabawiać. Wszystko było fajnie dopóki znów nie wspomniałem o seksie oralnym. Odparła, że zdania nie zmieniła, ale ja zamiast odpuścić zacząłem zbyt mocno naciskać na nią. Ostatecznie przystopowałem ale upity nie zdawałem sobie sprawy że mogłem ją tym zranić. Następnego dnia rozmawialiśmy i była trochę nie swoja. Chciałem się dowiedzieć czemu i powiedziała, że czuje ze chciałem ją wykorzystać po pijaku a przecież rozmawialiśmy o tym wcześniej i że czuje się "jak d****a" przez to. W tym momencie serce mi pękło i uświadomiłem sobie, że byłem egoistycznym frajerem i że dziewczyna ma racje. na szczęście po przeprosinach podczas i długiej rozmowie wybaczyła mi i powiedziała, że nadal mnie kocha ale boi się tej bliskości i nie do końca mi ufa. Minął ponad tydzień i jest źle, prawie ciągle milczy, unika mojego wzroku, jest smutna i mówi że potrzebuje czasu, ale nie moge patrzeć na to stojąc obok z myślą że to moja wina. Staram się jak mogę, mówię co czuje do niej, zapewniam ją o wszystkim, nawet nie dotykam w żadne miejsca które mogłyby się kojarzyć z seksualnością. Bukiet i zaproszenia (które odrzuciła) na kolacje,film, kregle, zakupy i nie wiem nawet co jeszcze, też były. Nie wiem co mam robić, zależy mi na niej jak na nikim innym, a nie widzę żadnej poprawy między nami. Co mogę zrobić aby ją do siebie na nowo przekonać?

Gość gość
A czemu tak kombinujesz, poprostu pomasuj jej cipulke zrob minete i laduj w pchizde swojego hu/ja napewno popusci . A nie kombinuj z seksem oralnym