Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Zbiornikowiec

Co się działo z mężczyzną po zażywaniu PenidroluMax?

Polecane posty

Gość Zbiornikowiec

Ja, zły z nieudalnymi związkami na koncie poznałem o wiele młodszą fotomodelkę z własną działalnością gospodarczą. I to był mój największy problem, że o tym zapomniałem... Popadłem w stan podepresyjny z powodu kolejny raz złamanego serca. Zacząłem jechać na kresce i jarać. Zobaczyłem reklamę Penidrolu i przypomniały mi się stare postanowienia, że jeżeli kolejny raz nie uda mi się w miłości powiększę sobie go. Nie duży 12cm, ale jak zobaczyłem trzecią z moich z kolesiem, który, miał większego czując luźną szparkę za pierwszym razem postanowiłem go zmienić. Zacząłem trzymiesięczną kurację i jestem pi pierwszym tygodniu. Powiększyło mi się podnircenie i pewność do kobiet. Mam bardzo sexowną wyobraźnię, a do okoła mnie strasznie wiele kobiet. Pracuję w hotelu i moje myśli zabrał ktoś. Zapytałem się byłej, bo to jej produkt z tej strony, a sama mi w łużku go polecała. Czy ten produkt ma problemy z impotencją i przedwczesnym wytryskiem? Ciekawi mnie ten temat, bo nie miałem z tym problemu. Chociaż po przyśpieszaczu różnie bywa.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować