Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

źle zrobilam dając dziecku lizaka?

Polecane posty

Gość gość

Taka sytuacja. Pracuje w sklepie spożywczo monopolowym, była wczoraj u mnie babka ok 40 lat z,dzieckiem ok 4 latka. Kupowała setkę i dwa piwa. Dziecko chciało lizaka chupa chupsa, ta do niego ze nie bo niema pieniędzy. Dziecko należało a ona ze nie i nie. Mały znowu prosił ja o tego lizaka a ta dalej ze nie bo niema pieniędzy( płaciła mi drobniakami)to więc myślę sobie dam mu tego lizaka i zapłacę za niego. Dałam mu mówiąc ze to w prezencie od pani a tamta do mnie z wyrzutami ze co ja sobie wyobrażam, czy ktoś się mnie pytał i poszła oburzona. Kazała ku oddać tego lizaka ale mały się buntowal i w końcu uległa i go wziela. Co byście zrobiły?? Czy tak źle zrobilam??? Szkoda mi takich dzieci a to nie pierwsza taka sytuacja.czy faktycznie przesadziłam?

Gość gość
Pokaż cycki szmato :-)

Gość gość
też bym tak pewnie zrobiła

Gość gość
Co niektóre s... nie powinny mieć dzieci! Biedne dziecko, dobrze zrobiłaś, ja bym zachowała się identycznie.

Gość gość
Też byś pokazała cycki?

Gość gość
Nie było jakieś zaniedbane to dziecko. Dobrze ubrane i wogole. Może to była babcia ktora z,małym siedziała? Ale mimo wszystko tak strasznie mi żal... Tyle widuje matek, ojców którzy przychodzą,z dziecmi i sobie piwko a dziecku nic...ale są tacy którzy i dziecku coś kupią, czy Kinder czy wafelka.... Ale tacy jak ta babka to mnie rozbrajaja

Gość gość
widzialam podobna sytuacje.kupilam dziecku soczek bo mama wolala piwko kupic.tez kobieta byla na mnie zla ale kilka ostrych slow jej powiedzialam i nagle znalazla kase na batonik dla malego.dobrze zrobilas.jestes super tak trzymaj.