Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sukienka

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mam pytanie. Na pewno wiele kobiet zamawiało rzeczy przez internet, a mianowicie chodzi mi o sukienkę. Z internetem różnie bywa. Znalazłam piękną sukienkę lecz się boje ją zamówić. Zastanawiam się czy zamówić czy uszyć u krawcowej. Zamówiłyście kiedyś jakieś rzeczy przez internet a okazały się zupełnie inne niż na zdjęciu?

Gość gość
studentko, założysz majtki pod sukienkę czy nie?

Gość gość
Różnie z tym bywa. Zależy też co się zamawia. Ja zamówiłam choinkę i była taka sama jak na zdjęciu, znajomy zamówił równiez choinkę, ogromną i była beznadziejna, całkiem inna niż na fotce. Co do ciuchów, to bałabym się bardzo, przecież ciuch tzreba przymierzyć, zobaczyć jak leży, rozmiarówki bywają tak różne, że ja raz się wcisnę nawet w 37 podczas gdy mam rozmiar 40. Ja zamówiłam buty i jestem bardzo zadowolona, ale to inna historia, bo takie same widziałam w sklepie w moim mieście, mierzyłam je i były o rozmiar za małe, a 38 nie mieli, więc wiedziałam zamawiając przez internet, że te 38 na pewno będą dobre.

Gość gość
:)

Gość gość
Ja korzystam z allinside.pl i nie mogę narzekać, nigdy nie zdarzyło mi się nie trafić z rozmiarem czy krojem. Wszystko jest tak jak podane na stronie, jeśli nie wierzysz zamów i sama się przekonaj ;) Do 10$ znajdziesz ładną nowiutką sukienkę ;)

Gość gość
Też polecam allinside. pl. Mają bardzo fajne ubrania. Mam trochę sukienek stamtąd i innych ubrań. Można kupować w ciemno, jakość świetna. :)