Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Porsche Cayenne, BMW X5 i inne kmiockie samochody

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego ludzie mający pieniądze wybierają własnie takie samochody, szczyt kiczu i tandety. Oczywiscie są samochody na poziomie jak Mercedes serii G, ale nowobogaccy niestety wybierają te tandetne.

Gość A6C7
nie dorastasz nam do pięt więc tego nie zrozumiesz dodaj do tej swojej wprawiającej cię w kompleksy listy markę Audi Te cztery kręgi na masce wpędzają wieśniaków takich jak ty w istny szał, haha a

Gość prawictwo pospolite 133
bo nie stać ich na auto za 1 mln zł .. Dlatego kupują takie zamienniki

Gość gość
Ferrari, Lamoborghihi jest dla ludzi z 5 cm przyrodzeniem. Nie zartujmy z takimi pseudosamochodami. Ferrari to przeciez Fiat :(

Gość gość
a porsche to wieśwagen

Gość gość
tutaj chodzi o to ze nowe porsche w najtańszej wersji kosztuje 200 tys zł a ferrari 2 mln zł

Gość gość
Samochód to proteza poczucia własnej wartości :D Tak było, jest i będzie. Porsche to było piękne i wspaniałe, gdy produkowało takie modele jak 911 turbo w latach 70. Od przełomu wieków, to już jest zjazd w kierunku masowego zaspokajania gustów i ambicji ludzi bez motoryzacyjnego smaku. Coś się skończyło. Co do fiata. To była bardzo prężna i efektowna marka. Ktoś, kto musi sobie koniecznie podreperować ego samochodem, nie zwraca uwagi na smaczki estetyczne, historię. U mnie w garażu może stać i porsche i fiat i peugeot i lamborghini. Stoi toyota, za którą nie przepadam, bo nie lubię suvów i nigdy więcej takiego auta.

Gość gość
Bmw ma lepszą renome niż audi , nie mówię tu o Polsce lecz o skali globalnej . Nawet w afryce wiedzą co to bmw a o audi niekoniecznie . Bmw to ta sama klasa co mercedes , widać że nie znasz się na tym .

Gość gość
a audi nie zostało przejęte przez wieśwagen ?

Gość gość
Dawno temu, tak dawno, że nikt tego już nie pamięta :D W latach 70 i 80, audi to był, taki lepszy vw i nic więcej. Trzeba przyznać, że długo i konsewentnie pracowali na wizerunek marki. Pamięta ktoś NSU i skandal z przejęciem tej marki przez VW? :D

Gość prawictwo pospolite 133
ja czytalłem ze porsche zarabia najwiecej ze wszystkich producentów na egzemplarzu auta .. To dobre dla porsche , ale dla klienta to raczej fatalna wiadomośc .. Oszczędzają na częsciach , jakosc tych aut poszla chyba najbardziej w dół

Gość gość
porsche to drogi plastik nie wart swojej ceny audi to wieśwagen tylko , ze z mocniejszym silnikiem od wieśwagena ,ale mający wszystkie wady wieśwagena . jedynie mercedes nie zszedł na psy tak bardzo jak te marki

Gość gość
Audi a wieśwagen to dwa światy. Jakościowo audi dorównuje mercedesowi tylko jeszcze renoma nie ta. Jeszcze 10 lat temu mercedes wiódł prym ale teraz jest na równi z audi i Bmw

Gość gość
ale audi ma silniki wieśwagena FSi , TSi i inne dziwne badziewne wynalazki audi taki sam badziew jak VW czy skoda tylko z droższym obiciem , z drozszymi materiałami , ale wnętrze auta to złom na kółkach Mercedes trzyma poziom

Gość gość
wieśwagen audi , skoda , porsche - to g****o często przepłącane badziewne g****o Mercedes - jest w porzadku BMw sie nie wypowiadam , ale w Polsce ma złą opinię za sprawą kierowców buraków, wieśniaków

Gość gość
Audi ma własne silniki , mercedes chcą jako pierwszy wprowadzać nowości popełnia dużo wpadek które inni mogą już ominąć. Ta marka też się już zjebała no ale jakiś tam poziom ma. Volkswagen nie ma tak dobrych jakościowo samochodów. Zobacz sobie jak wygląda nowe audi a8 bo chyba myślisz o latach 2005 a nie o teraźniejszości

Gość gość
cieszy mnie fakt, iz jest tu wiecej osob dykutujacych o renomach marek samochodowych Porsche ustepuje Ferrari, zdecydowanie, to fakt nie przysluzyly sie Cayenne, Panamera i Boxster, elitarnosc gdzies wyparowala jak bylem malym chlopcem na przelomie lat 80'tych i 90'tych elutarnosc Porsche i Ferrari byla porownywalna jak na moja percepcje swiata, i polskie warunki dzis to sie zmienilo Porsche widzisz w duzym miescie w Polsce prawie codziennie (czasem nawet kjilka jednego dnia), a Ferrari praktycznie w ogole co do audi, jest to marka stawiana obecnie na podobnym poziomie co mercedes i bmw, choc ma ubozsza historie

Gość gość
Bmw jest najbardziej wiesniacka marka z tych wymienionych. Zreszta widac duzo tego (w roznym wieku, stanie i duzo tych poskladanych z kilku) pod remizami i tanimi marketami. Burzulazja w x6 odwiedza czesciej biedronke niz przecietny polak:D bmw na calym swiecie kojarzy sie z dresami i wsiok tuningiem itd audi i vw sa kolejne po bmw. Samo bmw w wywiadzie powiedzialo, ze walczy ze stereotypem wsiowego wozidla. Odnosnie x5 jest fajne, natomiast x6 jest pedalskie. Jezdza tym lalusie, pedalki i dzieci z...lo...dzie-y. A auto awaryjne i brzydkie

Gość gość
Nie sądzę żeby bmw x5 było brzydkie – jest eleganckie, z klasą. Mam wrażenie, że ci, którzy tak oceniają ludzi po aucie po prostu zazdroszczą innym. No bo przypisywanie cech osobom ze względu na gust motoryzacyjny jest płytkie. Tak czy siak ja jestem posiadaczką bmw x5 i auto nie jest ani awaryjne ani problematyczne, wręcz przeciwnie. Kupowałam je rok temu w bmw zdunek Premium i od tamtej pory nie miałam z nim ani jednego klopotu.

Gość gość
wymieniacie same g****a na kólkach warte 50 % czego zadają sprzedawcy ... Dobre auto to lexus czy honda accord

Gość gość
wymieniacie same g***a a na kólkach warte 50 % czego zadają sprzedawcy ... Dobre auto to lexus czy honda accord mój znajomy miał audi i zapłacił 12 tys za naprawę -tyle chciał mechanik

Gość gość
jak zwykle wypowiadają się sami znawcy teoretycy :D kafeteryjne prawiki nieudacznicy, poza których zasięgiem jest nawet tico :D

Gość gość
no to w końcu naprawa audi kosztuje 12 tys czy 20 tys .. Zdecydujcie się?

Gość gość
audi- cztery zera dla wiejskiego frajera :classic_cool:

Gość gość
j estem królem polskiej wsi , bo mam szmelcwagena w TDI :classic_cool:

Gość gość
znasz się na tym tak jak na roochaniu :D czyli w ogóle. Idiota naczyta się auto świat i wydaje mu się, że ma jakąkolwiek wiedzę :D ale żenujące typy :o

Gość iugh
s********j i nie pajacuj ... .. Mój wujek ma używane audi i cały czas mu sie psuje