Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolejne dziecko i nowa wyprawka?

Polecane posty

Gość gość

Bedziemy miec 3 dziecko i wyglada na to, ze musimy od nowa kompletowac wyprawke. Rodzina sie troche dziwi bo zalozyli, ze mamy na pewno rzeczy po pozostalej 2. Nie rozdawawlismy rzeczy po poprzednich dzieciach ale i tak musimy kupowac prawie wszystko nowe -drugie dziecko ubranka mialo po pierwszym i po kuzynostwie wiec jak dla mnie byly juz zniszczone i jeszcze przed ciaza oddalam, gdzie sie przydadza -ubranka jakie zostaly sa typowo dziewczece a kolejny bedzie chlopiec -rodzenstwo jest juz w szkole, wiec rzeczy po nich tez juz sa dosc "stare" -wozek i fotelik po drugim byly juz mocno zniszczone. wozek dramat -lozeczko tez cale sie telepalo mimo , ze drugie dziecko mialo nowe W zasadzie to mam tylko kocyki i troche ubran bo reszta sie nie nadaje. Moja znajoma urodzila 3 dziecko i mowi, ze nie kupila nic noweg,o nie wiem jak ona to zrobila, tzn czesc rzeczy na pewno dostala. Co o tym myslicie? Przesadzam, ze kupuje wszystko nowe? Mamy tez nowe mieszkanie wiec tez chcialabym jakos ladnie urzadzic kacik dziecka w sypialni.

Gość gość
Jak was stać to kupujcie na zdrowie :)

Gość gość
Ja mam dwuletnia córkę i drugie w drodze i tez kupuje nowa wyprawie, jak cie stać to czemu nie, skoro moja miała wszystko nowe to czemu rodzeństwo musi mieć po niej? Owszem kilka rzeczy będzie po córce ale reszta nowa, to z czego córka wyrosła oddaje biedniejszym. Mam kasę to kupuje