Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiika

odchudzanie z suplami

Polecane posty

Gość gość
Masz prawo mieć swoje zdanie aczkolwiek nie zgadzam się z nim, sama używam suplementu i jestem z niego w pełni zadowolona. Zielona kawa max (jest w pastylkach - co jest dla mnie lepsze bo nie lubię smaku zielonej kawy) widocznie zmniejszyła moje łaknienie przez co odzwyczaiłam się od podjadania ponad to czuje że dodaje mi energii rano oraz przyspiesza metabolizm

Gość kasziii
Każdy słyszał już tą historię o tabletkach z tasiemcami, nic nowego. Zszokowanie mnie nie wyszło Ci najlepiej. Nawet je sprzedawano normalnie (nie tak dawno), a głupie laski z zaburzeniami emocjonalnymi (bo kim trzeba być by takie coś kupić) brały i to. Unoszę się, bo nie lubię sceptyków, którzy nic sami nie próbowali a oceniają. Sama biorę jedne tabletki (nie musisz wiedzieć jakie, bo zaraz zaplujesz ekran, że reklama) i oczyszczają mój organizm i czuję się ogólnie dzięki temu bardziej pobudzona do ćwiczeń. Każdy ma swój sposób, a z moim organizmem jest w porządku i czuję się z dnia na dzień coraz lepiej.

Gość gość
testowałam różne tabletki przez przeszło kilka miesięcy. Niektóre nie działały w ogóle, inne bez zadowalającego efektu. Widozcnie kwestia indywidualna. Najskuteczniej na mnie zadziałały tabletki Slimcea. Po tygodniu zmieniłam sobie już dietę. Głód się zmniejszył mimo że jadłam dużo mniej. Efekty zaczeły się po 2-3 tygodniach. Łacznie kuracja dała mi 11kg mniej.

Gość gość
Zgadzam się z kasziii, że negatywne komentowanie działa ostro na nerwy. Ostatnio widzę tylko hejty nikt już nie może się dowartościować pomagając komuś zamiast cały czas krytykować?

Gość pamella
Można spróbować zielonej kawy max ma dobry skład dodaje energii i spala tkankę tłuszczową , do tego regularne ćwiczenia,dieta a waga na bank idzie w dół.

Gość gośćJaska
Mam 24 lata.Ale niestety nadwagę miałam od zawsze i ciężko mi było sobie z tym poradzić.Każda dieta kończyła się porażką.Z ciekawości spróbowałam Foreversllimu.I sama nie mogłam uwierzyć w to jak szybko chudłam na tych tabletkach.Udało mi się zrzucić całą nadwagę i teraz tylko żeby utrzymać wagę jem tak jak podczas diety.

Gość gość
nie trzeba ich czytać. Niektórzy ludzie są zawistni i tylko złe emocje wysyłają. a teraz na temat: suplement który stosuje i polecam to Slimcea

Gość gość
Ja nie potrzebowałam trzech miesięcy brać Foreverslimu w moim przypadku odchudzanie skończyłam po dwunastu tygodniach.Może dla tego że dość intensywnie ćwiczyłam.Ale tempo odchudzania na samych tabletkach też jest całkiem dobre.

Gość gość
Mózg sobie kup- a 12 tygodni to ile miesięcy, co tempa dzido naciagaczko na ten szmelc

Gość gość
suplementy trzeba wiedzieć jakie wybrać. Trzeba wiedzieć jak one działają. Ja stosuje diete równolegle z preparatem slimea. Mam znacznie większy spadek wagi niż bez niego

Gość Ajlar
Ja przyznaje sie do tego, iz zazywam Therm Line Fast - wybralam go ze wzgledu na naturalny sklad oraz polecenie mojej psiapsioly. Do tego sobie biegam wieczorami i w miesiac prawie 3kg schudlam. Nie jest zle - a wrecz przeciwnie!!:)

Gość gość
ja brałam slimcea. chudłam też średnio 3kg miesięcznie na nich. Byłam zadowolona ponieważ jest to optymalna i bezpieczna ilość spadku wagi, a przez kilka miesięcy można uporać się z pełną nadwagą.