Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zle jem w ciazy.

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie lubiłam warzyw, jem śladowe ilosci, zmuszam w siebie jakieś soki i owoce. A wy wszystkie z tego co czytam tak super jecie... mam wyrzuty sumienia. To już 32 tc a ja dziś tylko zjadłam kanapkę z wedlina i szklane soku kablowego...

Gość gość
a co to sok kablowy?

Gość gość
Ale sok kablowy musi być niedobry :O

Gość gość
Jabłkowy. Słownik...

Gość gość
Ja bym się też napiła takiego soku, ale u mnie w tym roku kable nie obrodziły :(

Gość gość
no moim zdaniem masz słuszne wyrzuty sumienia. taki styl zycia odbije sie tylko na twoim zdrowiu, brzydka cera, wypadające włosy, psujące się zęby, gorszy wzrok, częstsze przeziębienia.

Gość gość
ale jestescie wredoty :D sie czepiacie slowa :D hehe

Gość gość
Też jestem w ciąży, co prawda w 8 tc ale też nie odżywiam się mega zdrowo, bo póki co od wszystkiego mi niedobrze. Na sniadanie jem owsiankę z orzechami, na obiad ziemniaki z surówkami i wieczorem jakieś owoce. Mdli mnie od mięsa, pieczywa, serów, ryb..

Gość gość
Sok kablowy musi dawać niezłego kopa :D A tak na poważnie, to nie przejmuj się, jak masz dobre wyniki krwi to ok, organizm sam się upomni o to co jest potrzebne. Ja w ciąży jadłam super, witaminy łykałam, a miałam niską hemoglobinę i inne wyniki beznadziejne. Dopiero pod koniec ciąży mi się pięknie wszystko wyrównało, choć wtedy już nie jadłam wcale dobrze, bo leżałam w szpitalu, gdzie dzienna stawka to chyba 3 złote :D

Gość gość
Podnosze

Gość gość
No jesz zle w ciazy. To to kur.. zmien a nie podnosisz temat idiotko.

Gość gość
Ja przed ciaza duzo cwiczylam i jadlam przewaznie zdrowo. w ciazy.... nie moglam patrzec na owoce, warzywa, jadlam jedynie pomarancze, marchewke z groszkiem i ogorki kiszone, za to bardzo smakowalo mi mieso we wszelakiej postaci :D Przed ciaza pilam soki marcwiowe, w ciazy nie moglam na nie patrzec.

Gość gość
Ja jestem w 18 tc i też jakoś nie mogę się zmusić do warzyw. Jedyne co mi smakuje to świeże bułki, reszta to kombinowanie.

Gość gość
Ja przez pierwsze trzy m-ce nie moglam nic jesc. Jadlam tylko czerstwy chleb i popijalam piwem karmi.I punktualnie o 19.00 wymioty. W tym czasie schudlam 8 kilo. Kiedy uplynelo 3 m-ce jadlam wszystko normalnie, Dwie corki urodzily sie piekne i zdrowe i nigdy na nic nie chorowaly.