Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Laurrra_1

Jaki prezent dla osoby, która kończy pracę ?

Polecane posty

Cześć wszystkim,moja ulubiona nauczycielka od polskiego, odchodzi na emeryturę. Tak sobie z klasą wymyśliliśmy, że byłoby naprawdę miło, gdybyśmy jej dali coś na pamiątkę z tej okazji. Z racji tego, że jestem przewodniczącą klasy, wszystko spadło na moją głowę. Myślałam o czymś, gdzie mogłabym napisać jakiś krótki tekst, może cytat z książki, jakiejś lektury szkolnej. Jednak zwykła kartka, nawet większych rozmiarów, czy książka wydaje mi się słabym pomysłem. Jeśli macie jakieś ciekawe propozycje, chociaż trochę wpasowujące się w moją wizję, to proszę napiszcie je :)

Gość gość
nauczyciele to nieroby, mam kuzynkę nauczycielkę totalna debilka

Gość gość
napisz jej tak: Będę płakała gdy wieko trumny zamknie się nad Panią.

Gość gość
naprawdę miło to jest nauczycielce jak ją posuwa 14 letni uczeń

Gość gość
ładny łańcuszek (srebrny, złoty, zależy co nosi), a do tego własnoręcznie wykonany dyplom (ładnie oprawiony) z podpisami was wszystkich

Gość gość
stringi

Gość gość
album, w którym sa zdjęcia was wszystkich i niech każdy cos tam miłego napisze (cytat albo swoje zyczenia) ale ODRĘCZNIE, a nie na kompie

Gość gość
myślałaś może o jakimś pucharze, medalu czy statuetce, na której byś mogła napisać życzenia czy właśnie ten cytat z lektury ? właściwie gdzieś od znajomych słyszałam , że jest nawet coś takiego jak kryształowe statuetki, mogą one być z różną grafiką i tam umieszczasz wybrany przez siebie tekst. myślę, że to mogłoby być całkiem fajne

Dzięki B, poszukałam w necie i znalazłam coś takiego: https://www.krysztaly3d.pl/prezent/roza_3d_prezent_dla_niej Całkiem to mi się spodobało, mogłabym tutaj wygrawerować wybrany napis, ustaliłabym to z klasą i nasza nauczycielka na pewno miałaby pamiątkę. Zastanawia mnie tylko czy skoro to jest kryształ, to czy podczas dostarczenia tego nic się z tym nie stanie :)

A ja ostatnio dostałam taką statuetkę od męża na rocznicę ślubu, tyle, że była z sercami. Podczas dostarczenia jej do nas nie uległa żadnym uszkodzeniom, była porządnie zapakowana. Mogę ci napisać, że na żywo wygląda bardziej efektownie niż na zdjęciu. Dodatkowo mój mąż zamówił mi podstawkę, na której jest umieszczona statuetka, postawiłam na kominku i naprawdę ładnie się tam prezentuje :D

Gość gość
noz do ryb :)

Gość Laurrra_1
Dzięki laaleczkaa za wypowiedź, mogłabyś mi jeszcze tylko powiedzieć, jak wygląda ten grawer, ponieważ tego obawiam się najbardziej, że nie będzie za porządnie wykonany :)

Gość laaleczkaa
co do graweru ja nie mam żadnych zastrzeżeń, jest solidnie wykonany. mąż powiedział, że wygląda dokładnie tak, jak to sobie wszystko ustawił w konfiguratorze