Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam czasu na miłość

Polecane posty

Gość gość

Płakać mi się chce, jestem z facetem pół roku, spędzam z nim weekendy, 2 popołudnia w tygodniu i mam dość ;-( na początku, jak byłam nim zafascynowana to jakoś to znosiłam, ale teraz...męczę się... mam tyle rzeczy na głowie, nie mam dla niego czasu, jego sprawy mnie nie za bardzo interesują, bo mam swoje...czuję, że on mi pochłania mój wolny czas a ja nic z tego nie mam ;-( Rozumiem, że to chyba nie ten...ale z każdym poprzednim było to samo, nie miałam dla nich czasu, a nawet uważałam, że tracę przez nich swój cenny czas, do tego stopnia, że potrafię płakać, że muszę poświęcać facetowi czas, wcale mnie to nie cieszy etc. Nie wiem czy to ja się nie umiem zakochać, czy faceci są źli...nie wiem co jest nie tak ;-( Ja mam wrażenie tak szczerze, że mnie się nie chce być w związku, a wszyscy ode mnie tego wymagają bo mam 25 lat. Byłam w kilku związkach, ale każdy dla mnie był nuda i stratą czasu, chciałabym być wolna, ale ludzie są uszczypliwi, jak jestem sama...

Gość gość
pracujesz?

Gość gość
tak pracuję, wcześniej studiowałam i też nie miałam czasu. Ale ja nawet nie za bardzo mam ochotę mieć czas dla faceta, wolę pograć na gitarze albo obejrzeć film jak już mam wolną chwilę np. w piątek. Facet powoduje, że ja czuję, że to koniec życia, że teraz same najgorsze rzeczy, że jestem stara, mam zakładać dom i wychowywać dzieci, a ja jeszcze tego nie chcę, boję się tego! Poza tym każdy facet mnie nudzi koszmarnie