Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie szanse na prezydenturę ma wg Was Magda Ogórek?

Polecane posty

Gość gość

I co o niej sądzicie?

Gość gość
Żadne.

Gość gość
bosze widzisz i nie grzmisz jaj sobie nie róbcie takimi pytaniami

Gość gość
niech se wsadzi ogórka

Gość gość
Nareszcie ktoś wysunął właściwą kandydaturę,polaczki nigdy nie będą miały i nie miały normalnego prezydenta,gdyż jest to naród wysoce upośledzony jeśli chodzi o sprawowanie władzy jakiejkolwiek,a tak przynajmniej będzie na co popatrzeć i uroda tej pani przełamie wszelkie lody w rozmowach z głowami innych państw płci męskiej

Gość Pener Krca
Wg mnie duże. Jak juz wczeniej napisałem czas dać szanse kobiecie. Dla PO-PiSu zwycięstwo Pani Magdaleny Ogórek będzie jak kopniak w krocze. Glosujmy na Magdalenę!

Gość gość
Nasze polityka juz dawno zeszła na psy, ale nie o tym, jaja sobie z nas robią i tyle

Gość gość
serio - gdyby była inżynierem - ceniłabym bardziej gdyby miała doświadczenie - ceniłabym bardziej gdyby miała charyzmę i pociągała za sobą ludzi, a nie sprawiała wrażenie zimnej karierowiczki, pilnej, gotowej do startu uczennicy z pierwszej ławki - ceniłabym bardziej gdyby miała podstawy pod to, co planuje i umiała to przedstawić - zobaczymy jutro - może dałabym jej szansę nie widzę w niej nic, poza pustą urodą (a są dziewczyny naprawę pociągająco piękne i naturalne - ona mi przypomina "perfekcyjną panią domu") - brak jej uroku, dystansu i kompetencji pod to stanowisko działacze SLD nie wiedzą kim ona jest nie zagłosuję na nią - nie wiem czym mnie do siebie przekona - bo nawet jeśli powie, zreformujemy system prawny - TO JA NIE WIEM JAK a jakim kierunku - ni e znam jej - nie dam je od razu kredytu zaufania system prawny trzeba zreformować - ale takie zadanie powierzyłabym np. Sikorskiemu plus Czarzastemu czy nawet plus Iwińskiemu bo mniej więcej ich znam - i wiem, że te zmiany szły by w pożądanym przez mnie kierunku nie, Magdaleno, nie dorosłaś do tej kandydatury już lepsza byłaby Weronika Marczuk - choć zapewne nie może startować już lepszy byłby stojący w cieniu M. gość - 1. jest ekonomistą 2. obecnie ekspertem od stosunków międzynarodowych - gł. Bliski Wschód 3. zna się jako tako na militariach i ja pytam - jakim cudem od lat mając kogoś, kto co prawda nie do końca sprawdził się innych rolach - jak nie dać mu szansy zbyt blisko stoi, żeby go wystawić

Gość gość
Zgadzam się z Shatynem .Pani Ogórek ma żadne szanse.Wygra pan Duda .

Gość gość
Duda wygra ale jakas prostytutke a burdelu, albo tiruwke

Gość gość
Kandydatura jej zaszkodzi, no ale czego nie robi się dla partii za wakat.

Gość gość
a mnie się wydaje , że przekornie właśnie może wygrać bo nie chcemy już ani PO ani PIS ani żadnego zgranego starca. a urocza Kobieta to jest novum . gdyby SLD wystawił L.Millera to by umoczył sromotnie. kto by nań głosowal? wtedy zwiększyłoby to szansę kandydatów POPIS

Gość gość
zauważcie, że kobiety coraz częściej obejmuja wysokie stanowiska - Gronkiewicz Waltz w Wa-wie, Zdanowska w Łodzi, Kopacz - premier Ale wg mnie to marionetki, prawdziwi rządzący nimi sterują, a jak coś pójdzie nie tak to jest na kogo zwalić winę. To trochę tak jak z tzw. słupami w firmach - krzakach

to nie ma znaczenia - wiadomo ze jest wystawiona jako temat zastepczy - mysle ze sama nie ma ochoty na prezydenture - ale kwestia lasnu na pewno dla poczatkujacej aktorki jest przyjemna;-) Poza tym - nie moze zostac prezydentem osoba totalnie (nie powinna) bez osiagnaiec na zadnym polu - a zeby je zdobyc potrezba czasu dlatego mlodziez nie ma szans. aha - i doktorat z jakichs glupotek to osiagniecie niczym okladka gali - sporo ludzi w tym wieku ma doktoraty z powaznych nauk (chemii czy fizyki) i maja kariery naukowe - przy tym ta pani wypada blado;/ ale za to mila ma twarz - moze by pobrowala pracy w PR? Powinna tam pasowac;-)

Gość gość
zerowe. i oszem, wykształcona jest ale kompetencje? w kościele? ale widać - byla szefową gabinetu politycznego, bankowi narodowemu doradzała (historyczka, ekspert religijny :D)

Gość 3 minuty po północy
Super wypowiedź, popieram. Świetne podsumowanie. Skąd ona się wzięła ta Ogórek? Stała jakaś taka zimna, że widzę w niej kolejną karierowiczkę. Oba nam zupa ogórkowa bokiem nie wyszła...

Gość gość
Ona mi przypomina tego gościa z Peru - Tymińskiego, który pojawił się znikąd i też startował w wyborach prezydenckich. To było dość dawno, mało kto pamięta tamtą sytuację. :D Jak ktoś napisał - kandydatura tej pani to temat zastępczy. Tak sobie dla jaj wystawili, taki balon zwiadowczy.

Gość gość
Ale Tymiński miał czarną teczkę :)

Gość gość
Jak ta pani przekroczy 3% to będę się wstydzil za Polaków. :O

Gość gość
Na przykładzie p Ogórek wyraźnie widać jak polski rząd traktuje swoich rodaków. Jak debili. Nawet biedny Miller ma taką minę jakby ta farsa przekraczała jego możliwości.

Gość gość
No lewaki są w tak fatalnym położeniu, że nawet kandydata a prezydenta nie mogą znaleźć. :D Cimoszewicza by poprosili pewnie większe by zdobył poparcie niż ta pani, a wyborcy lewicowi i tak pewnie szybciej na Bronka zagłosują niż na nią. :O

Gość gość12345676
ja głosuję na Dudę, jedyny kandydat na którego warto głosować :)

Gość gość
Żadną.

Gość gość
fakt zagłosowałabym na Cimoszewicza fakt - moi koledzy koleżanki mają doktoraty - ale z biotechnologii albo nie mają doktoratów ale od lat pracują jako informatycy do tego kumpelka - ma na dodatek doświadczenie jako przedsiębiorca i dobrze sobie radzi może nie mają aparycji tak "anielskiej" ale - mają zazwyczaj sympatyczne osobowości, dystans do siebie, myślą racjonalnie, logicznie i mają urok ona jest zimna, nastawiona na "cel" do którego nie ma przygotowania odpycha - nie stać ja na pokorę, która ujmuje ludzi na pytanie o kompetencje skacze do gardła to jest totalna masakra ale ci z facetów, którzy myślą przyrodzeniem - mogą ją wybrać poza tym - kiedyś studiowałam na polonistyce (ostatecznie wybrałam kierunek ścisły) - ale mało kto z "doktorów nauk humanistycznych" naprawdę osiągnął coś wybitnego gdyby była np. po automatyce i robotyce na AGH albo po samej infie na AGH - to to byłby dla mnie poziom jej doktoratu a może i wyższy

Gość gość
Tylko Duda może kopnac w.............Komorowskiego aż ten wyleci z pałacu