Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adam1990

Agresywna i chorobliwie zazdrosna dziewczyna... Co robić?

Polecane posty

Opisze moją sytuacje krótko i bardzo z grubsza. Moja dziewczyna na początku zachowywała się normalnie. Wydawała się spokojna i zrównoważona. Od jakiegoś czasu to się zmieniło. Przegląda mój telefon, śledzi co robie, robi mi awantury i sceny choć nie dawałem jej powodu do zazdrości. Oczywiście mam koleżanki np. na uczelni, ale to tylko koleżanki. Oprócz zazdrości ostatnio każda bzdeta potrafi wyprowadzić ją z równowagi. Ostatnio wpadła w szał i zaczeła mnie popychać i okładać pięściami. Nie jestem ciotą żeby dać się bić :O, ale nie jestem też damskim bokserem więc po prostu z nią zerwałem. Teraz cały czas do mnie wydzwania i pisze do mnie smsy. CZy dać jej jeszcze jedną szanse? :(

Gość gość
Dać ale na Twoich warunkach.

Boję się że dam jej szanse i na początku wszystko będzie ok, a potem znowu zacznie się tak zachowywać :(

Gość gość
Tzn określ co Ci się nie podoba, czego nie chcesz (np bicia, przeglądania tel. itp) i ma się temu podporządkowac.

Gość gość
Jak zacznie się zachowywac tak jak poprzednio to pozostaje tylko rozstanie na stałe.

Gość gość
trzymaj się z daleka od takich toksycznych ludzi....

Gość gość
być może miała przed tobą chłopaka, który ją zdradzał....takie historie zostawiają osad

Gość gość
Adam1990 to pewnie ktoras z nas

Gość gośćkobieta
Ludzie sie nie zmieniają. Wiem z doświadczenia, ja dalam kiedys komuś dwie szanse i ostatecznie bylo gorzej niż wcześniej. Daj sobie spokój.

Gość gość Iskierka
Jest zazdrosna i podejrzliwa bo poprzedni facet ja zdradzał i oszukiwał.Jest przewrażliwiona na tym.punkcie.Nie potrafi zaufać już mężczyźnie.Każdego będzie podejrzewać.Tamten musiał ja bardzo skrzywdzić,ją to nadal boli.Myśli,ze kazdy jest taki.Bedzie ci bardzo ciężko z taka kobieta,to przerodzi sie w obsesje.A może ojciec zdradzał matkę? Taka trauma tez pozostaje do końca życia..Miałam kiedyś takiego chlopaka.Kobieta go oszukiwała,zdradzała,kradła mu nawet forsę.Zraził sie do kobiet.O wszystko mnie podejrzewał.Nie dałam rady.Taka krzywda potrafi "odcisnac piętno"na czlowieku.Z tego trudno wyjsc.