Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona1986mmm

krwawienie implantacyjne

Polecane posty

Gość ona1986mmm

Witam, pewnie sporo tych tematow ale moze ktos odpowie. Kocjalam sie z mezem jakis dzien max dwa przed owulacja. Ponioslo nas, wytrysk do srodka- 2 dni temu posalam tu o tym. Jestem pare dni przed okresem i pojawilo sie u mnie dzis lekkie krwawienie. Niewielka ilosc jasnej krwi. Piersi mam nabrzmiale, sutki bolace. Mamy 3latka juz, nie mialam przy nim zadnego krwawienia wiec sama nie wiem jak to zinterprenowac, jak to u Was wygladalo?

Gość gość
Przepraszam za bledy, szybko pisze i nie zauwazylam

Gość gość
Kazda ciaz moze byc inna.. Moze to bym zagniezdzenie a rownie dobrze jakies zaburzenia hormonalne. Ale sama wiesz ze ciazy nie mozesz wykluczyc a w twoim wypadku jest bardzo prawdopodobna

Gość gość
Racja dzieki, kurcze troche jestem przerazona, cos czuje moze to byc zagniezdzenie choc od paru dni mam uporczywe bole podbrza wiec moze jednak jakies ginekologiczne problemy

Gość gość
moze byc zagniezdzanie bo krwe jasna a biole brzucha we wczesnej ciazy tez wystepuja, tym bardziej ze kochalas sie 2 dni przed ja z sexu 2 dni przed owulka mam wlasnie corke jeszcze ci powiem ze dzien przed jak sie kochaliscie to szanse na ciaze sa najwieksze

Gość gość
Dzieki....czytalam na necie, ze krwawienie to jest w kolorze jasnoczerwonym i takie tez u mnie wystapilo. Teraz juz nic nie krwawie. Tylko tepy bol podbrzusza pozostal

Gość gość
ten tempy bol tez mialam w poczatkach ciazy jeszcze jak test byl negatywny, napisz jak zatestujesz a kiedy masz termin@

Gość gość
W kalendarzu mam zaznaczone, ze kolejny okres 15.01 ciekawa jestem, dziwie sie czuje. Podswiadomosc mi mowi, ze to ciaza ale troche nie dopuszczam do siebie tej mysli. Wszystko teraz poukladane, maluch odchowany hm....zobaczymy. dam znac po tescie, nie wiem kiedy najszybciej robic ze zeby byl wiarygodny

Gość gość
najlepiej w dniu @ ale 2 dni przed te czulsze tez pokazuja

Gość gość456
Kurcz serio? Ja mam takie jasne krwawienie przed każdą miesiączką. Najpierw się pojawia potem zanika a za 12 godzin znowu jest i w ciągu kolejnych 12godzin ciemnieje ta krew by za kolejne 38h zakończyć całkowicie .

Gość gość
Ja mam termin dzien wczesniej niz ty.. I bardzo chcialabym byc na twoim miejscu. Niestety u mnie nic na to nie wskazuje

Gość ona1986mmm
U mnie tez przed okresem pojawialo sie brudzenie ale wlasnie dzien dwa przed, kolor tez inny bardziej brunatny. A dzis leciala mi jasnoczerwona/ rozowa wydzielina. Jutro kupie test i pojutrze rano zrobie moze cos juz wychwyci Gosciu mam nadzieje ze u Ciebie okres nie nadejdzie