Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czarna farba do wlosow co polecacie?

Polecane posty

Gość gość

Witam czy ktoras z was farbuje wlosy na czarno??:) Jaka farbe mozecie polecic,ale taka zeby byla intensywnie czarna, kryjaca,bez zadnej granatowej czy brazowej czy jeszcze innej poswiaty. Cena nie gra roli. Byle nie zniszczyla wlosow. Czekam na propozycje, za co z gory dziekuje:)

Gość gość
farby powodują raka, noś naturalne wlosy, po co farbowac? i dla kogo? facet i tak cie zdradzi jak mu sie znudzisz nawet jak bedziesz co meisiąc zmieniac fryzure. A jak cie kocha to nawet w swoich naturalnych siwych (?) wlosach bedziesz mu sie podobac.

Gość gość
Farby powoduja raka? Znam kobiety ktore cale zycie farbowaly i nic im nie jest. Zreszta co w tych czasach jest zdrowe? Najlepiej byloby się wyprowadzić na pustynie i życ w zgodzie z natura ale tak sie nie da. Nie wiem skad pomysl ze to dla faceta. nie jestem az ta zakompleksiona.:p po prostu doszlam do wniosku ze chcialabym miec tymczasowo czarne wlosy, taki kolor mialam jako dziecko.Potem się rozjaśniły... Inne kolory odpadają, bo albo mi się nie podobają albo nie pasują do karnacji /mam śniadą/...

Gość gość
ahhhh każda na tym forum na śniadą cerę, a na ulicy same blade lub solary :D

Gość gość
na szczescie nigdy nie musialam isc do solarium ani nawet wychodzic na slonce :P a co to, sniada cera to jakis prestiz ? :D

Gość gość
nie prestiż, ale Polska nie jest multikulturowa i żyją tu przeważnie ludzie rasy kaukazkiej, co za tym idzie, typowy słowian nie ma śniadej cery 🖐️

Gość gość
może właśnie dlatego piszemy o bladej cerze bo jest niespotykana? autorko - zależy jak nasycony chciałabyś kolor. Garnier jest dobry, delikatny dla włosów, ale traci nasycenie z czasem.

Gość gość
Ja uzywam tylko naszej polskiej farby z mojego miasta gdynia. Farba kosztuje 7 zl nazywa sie marion i jest szalenie popularna na pomorzu jak ziaja. Dostepna w drogerii natura

Gość gość
Odradzam garniera. Pofarbowalam na granatowa czern i efek byl taki, ze kiedy mylam wlosy , woda byla niebieska, niebieski byl tez recznik, poduszki i prostownica a byl to kolor trwaly, a zlazl po dwuch tygodniach