Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zrozpaczona90

donos

Polecane posty

Witam. Chcę złożyć donos na swoją własną rodzinę. Tak dobrze przeczytaliście. Tak zaleźli mi za skórę. Całe życie poniżali mnie oraz moich rodziców. Długo myślałam jak się im odwdzięczę i wymyśliłam. Mają bimbrownie. "On" co każde święta obdarowuje mojego dziadka sowicie owym trunkiem, a jak każdy polak mój dziadek nie różniący się od innych całe te g****o sam wypije.. Strach pomyśleć co mu się może przy następnym razie stać. Piszę tu, ponieważ nie wiem gdzie taki donos złożyć, czy na policję, czy też do urzędu skarbowego (watpię), co trzeba napisać w takim donosie, czy muszę się koniecznie podpisać. Z góry dziękuję za odpowiedzi i proszę o łagodną krytykę, ponieważ nie śnicie ile łez moja matka wylała przez tych ludzi, a ja chociaż przez zły czyn odwdzięczę się im choćby nie wiem co.

Gość gość
Nie mam zamiaru ciebie krytykować, nie wiem co przeżyłaś. Ale odradzam ci z dwu względów 1/ moralny, to nie jest przyzwoity postępek 2/ nie masz pojęcia, jakie mogą być konsekwencje tego zdarzenia, dla nich, ale także dla ciebie jeśli domyślą się, że ty, być może ktoś będzie chciał się zemścić i zrujnuje ci życie, sytuacja się zapętli i będą same straty i kłopoty może się też okazać i tu nawiązuję do 1/ że mimo wszystko stwierdzisz, że to był zły pomysł, że czujesz się z tym źle

Jestem pewna na 100% tylko nie wiem gdzie go skierować. I czy gdy się podpisze przyjmująca go instytucja nie upubliczni go dla osoby, na która kieruję donos.

Gość whisky moja zono
siekiera motyka bimber korek nie zagladaj mi w rozporek :classic_cool: