Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czym jechaliście na studniówkę

Polecane posty

Gość gość

17 stycznia mam studniówkę , moja koleżanka z klasy i dziewczyna z innej klasy wynajeły limuzynę i przekonuje mnie,żebym też jechała , ok 1,5 godziny jazdy koszt 85 zł za osobę. ALE czy makijaż będzie nadal wyglądał tak jak od razu po malowaniu ? Płacę 90 zł za makijaż i zależy mi na tym,żeby utrzymał sie chociaz przez pierwszą godzinę studniówki. Nie wiem czy też się zdecydowac z nimi na ta limuzyne... one idą ze swoimi chłopakami,a mój partner to dawny znajomy , więc zarówno on jak i ja możemy czuć sie troche dziwnie , zle

Gość gość
hahaha limuzyna haha na studniowke haha

Gość gość
up

Gość matużystka
jechała ja rowerem , alem se upaćkała suknie i lakerki

Gość gość
naoglądało się beverly hills 90210 i takie tego efekty :P

Gość gość
tez mam studniowke tylko ze 24 stycznia. jade normalnie swoim autem

Gość gość
Ja pierdzielę, ale dzisiejsza młodzież ma problemy, liczy się tylko szpan i nic poza tym, za moich czasów buraków w takich limuzynach by się po prostu wyśmiało.

Gość gość
to co ty 100 km od miejsca zamieszkanai masz ta studniowke. na drugim koncu polski roobicie hahhaaah. jaka wiiocha jeszcze przyczep sobie pawie piorko do wlosow.

Gość gość
Nie zależy nam na żadnym szpanowaniu , po prostu dziewczyny uznały,że to też może być dobra zabawa przed studniówką , będziemy miały do dyspozycji limuzyne na godzinę , no kierowce , szampana. Nigdy nie jechałyśmy limuzyna i nie wiem kiedy zdarzy się następna okazja ,żeby mozna pojechac :) Chodzi tylko o zabawe , żeby było śmiesznie , nie sztywno jakbysmy szły na straszny bal. Ale tak jak pisalam mam kilka wątpliwości