Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Glloria

Paraliż nocny

Polecane posty

Gość gość
jeszcze jedno "oszustwo powrotu do Boga?" myślę że nie ma czegoś takiego :) on zawsze czeka na nas jak jest w przypowieści o zagubionej owcy :) a jeśli pomodliłaś się wtedy w strachu raczej nie sądzę żeby to było oszukane :)

Gość gość
Ja miałam coś takiego, obudziłam się nagle w nocy, ale nie mogłam się ruszyć choć byłam świadoma. Strasznie się przestraszyłam :-( na szczęście ten stan szybko minął.

Gość gość
A każdy wie przynajmniej powinien wiedzieć że wywoływanie duchów jest od szatana i tak naprawdę jak ludzie wywołują duchy to wcale nie przychodzą zmarli ale szatan w ich postaci. A więc tym bardziej pasuje do mojej wersji. Dobro to Bóg a zło to Diabeł jeżeli ktoś chce Ciebie skrzywdzić to jest działanie złego.

Gość gość
A każdy wie przynajmniej powinien wiedzieć że wywoływanie duchów jest od szatana i tak naprawdę jak ludzie wywołują duchy to wcale nie przychodzą zmarli ale szatan w ich postaci. A więc tym bardziej pasuje do mojej wersji. Dobro to Bóg a zło to Diabeł jeżeli ktoś chce Ciebie skrzywdzić to jest działanie złego.

Gość gość
Także jako dziecko miałem podobne doświadczenie, to nic innego jak złe duchy, Pismo święte wyraźnie o tym wspomina, Szatan działa na różne sposoby aby omamić zniewolić człowieka,( UFO, różnego rodzaju zjawy,podróże poza ciałem,płaczące ikony marii i innych sw itp.) jedynie prawda zawarta w Pismie sw. może nas uchronić od tego typu zwiedzeń, czytajcie pismo sw, módlcie się do Boga szczególnie w momencie takich doświadczeń a zobaczycie że przestaną was nękać. Przeto poddajcie się Bogu, przeciwstawcie się diabłu, a ucieknie od was... Jakub 4;7

Gość gość
Ja miewam czesto niestety :( Ja sie nie unosze nad cialem. ja jestem sparalizowana widze wszystko wiem ze snie i nie moge sie obudzic ani ruszyc. Nie cierpie tego straszne uczucie. Trzeba naprawde sie skupic by sie wybudzic.

Gość gość
Przed snem zmów modlitwę do Świętego Michała Archanioła. A jak następnym razem Cię to złapie to pomódl się w myślach tylko pamiętaj nie możesz bezpośrednio zwracać się do złego ducha. Powiedz np proszę Cię Boże weź to ode mnie albo pomóż mi się obudzić czy co akurat czujesz. Moja przyjaciółka opowiadała że miała tak parę razy a raz czuła wyraźnie jakby Bóg z Diabłem walczył o jej duszę kiedy się już wybudziła pomodliła się i spała z różańcem pod poduszką i do rana było dobrze. Zrobisz jak uważasz taka moja rada. Przynajmniej spróbuj. Będziesz się truła tabletkami czy szwendała po lekarzach a może problem leży właśnie w tym. Powodzenia daj znać jak się spało. Spokojnej nocy.

Gość Glloria
Tej nocy nie spalam bałam się zasnąć. :/