Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Glloria

Paraliż nocny

Polecane posty

Gość Glloria

Paraliż senny. Dziś w nocy go przeżyłam to już kolejny raz tym razem miałam wrażenie, że moja dusza unosi się nade mną, nie mogłam złapać tchu i czułam ogromny strach, gdy nagle coś "pociągało" mnie z powrotem i się obudziłam. To było straszniejsze niż wcześniej :( Miewacie paraliże senne? Jak sobie z tym radzicie?

Gość gość
Raz słyszałem straszne hałasy i zobaczyłem nad sobą kosmite. To było bardziej śmieszne niż straszne ale za drugim razem było chu*owo, bo nie mogłem sie ruszyć i upiór sie położył koło mnie :D Trzeba czekać aż samo przejdzie, bo trwa tylko chwile.

Gość gość
Jak mialas wrazenie ze dusza unosi sie nad toba to mialas raczej OOBE - wyjscie z ciala, ja mialam 2 razy mimowolnie i szybko sobie powiedzialm CHCE WROCIC bo to bylo nieprzyjemne :O i normallnie wrocilam do siebie :D A paraliz to jest jak masz swiadomosc ale nie mozesz sie ruszyc bo np. nagle sie obudzis a cialo wciaz jakby spi, i ío miewam znacznie czesciej ale juz przywyklam za pierwszym razem nie wiedzialam co robic. Jak mam paraliz to ruszam szybko oczami albo stopa czy inna czes ia ciala ktora mam wladna i paraliz puszcza.

Gość PraweeTywee
Ja czesto miewam takie przygody, wyjscia, paralize, swiadome sny i inne bzdury :O Nie wiem czemu bo zueplnie sie tym nie interesuje a wiem ze wiele osob prubuje tego doswiadczyc. A ja nie chce a przychodzi samo :O Niedawno spalam i mialam jakis tam sen i powiedzialam w tym snie "Przeciez to sen!" i normalnie swiadomosc uzyskalam :O

Gość gość
a może jesteś chora psychicznie

Gość Glloria
OOBE nie sadze, nigdy nie praktykowałam nie widziałam swojego ciała tylko takie unoszenie i nagle coś pociągnęło mnie w dół. Teraz czytałam, że różne są omamy przy tym, i że kiedyś wierzyli, na Tamil i Sri Lance, że to duch który wpycha w dół :/ I tak to było nie miłe nie chce więcej!

Gość Glloria
a może jesteś chora psychicznie bardzo śmieszne :/

Gość PraweeTywee
Glloria - Ja tez nie chce i co? :( Nic nie poradzisz.

Gość Glloria
Może jest jakiś sposób? Szukam odpowiedzi, boję się tego :/

Gość gość
Ja pierwszy raz mialam taki paraliz ponad rok temu, od tamtego czasu co jakis czas mi sie to powtarzalo(jakos 1,2razy w tyg i zazwyczaj dwa razy w nocy) podczas paralizu mialam halucynacje wzrokowe, sluchowe i dotykowe jak z najgorszych horrorow, strasznie mnie to meczylo, ale staralam sie do tego "przyzwyczaic"..ale jakos nie moglam wiec poszlam do neurologa, lekarz mi powiedzial, ze nic mi nie jest, paralizu sie nie leczy, po prostu niektorzy ludzie tak maja..ale zalecil wizyte u psychiatry wiec poszlam no i okazalo sie, ze mam problemy psychiczne..

Gość gość
PrawaaTywee To dlatego, ze sypiasz z podstarzalym pastorem. Stare nasienie powoduje takie jazdy :D

Gość PraweeTywee
Ja halucynacji nie mam, budze sie i normalnie mam swiadomosc tylko nie moge nic zrobic. Taki niepokoj wtedy czuje ale nie mam halucynacji

Gość gość
Nie w temacie,ale.. Prawaa ty kaszebska góvniaro lubię cię :D

Gość PraweeTywee
Wypraszam sobie ja to stara dupa jestem juz :( A czym niby sobie na to zasluzylam? :D

Gość gość
Gdzie żym napisołym staro?

Gość PraweeTywee
napisales govniara a ja juz stara dupa

Gość gość
Swoja ciepła postawa :) stara? 19 lat to góvniara :)

Gość PraweeTywee
Ciepla :D to chyba nie pamietasz jak tu debiutowalam :) ... prawie 5 lat temu (!) Zgroza... 5 lat juz tu kibluje :O

Gość gość
poszlam no i okazalo sie, ze mam problemy psychiczne.. Nie sadze żebym miała coś z psychiką. Ale kto wie :(

Gość gość
Słyszałam o takich przypadkach i może być tak że Bóg z Diabłem walczy o Twoją duszę. Powinnaś pomodlić się przed snem i wziąć sobie różaniec pod poduszkę. Daj znać czy pomogło.

Gość gość
Znaczy sie mialam jeszcze inne objawy za dnia, tak myslalam, zeby pojsc od razu do psychiatry, ale nie chcialam, po rozmowie z beurologiem dopiero poszlam

Gość gość
*neurologiem

Gość Glloria
Bóg i Diabeł walczą o moją dusze? Nie jestem jakoś przesadnie wierząca, nie chodzę do Kościoła oddaliłam się od Boga, kiedyś byłam bardzo wierząca modliłam się zawsze przed snem i po, a mimo tego odeszłam od Boga. Za duzo zła dostrzegłam w tym świecie. Nie wiem czy takie oszustwo powrotu do Boga coś dają. Ale wczoraj przyznam się modliłam się w myśli by się to skończyło. Pomyślałam, Boże ja nie chcę. Tak, jak w tym przysłowiu, że jak trwoga to do Boga. :/

Gość gość
miewam ale ostatnio był w listopadzie wiec mam spokój póki co :)

Gość gość
Nie jestem tym od boga i diabla, ale poszukaj w necie info o Strzydze (Strzyga)

Gość gość
Oj diabeł potrafi opętać z nim nie ma żartów warto trzymać z Bogiem i ufać mu wtedy zawsze obroni :) jednak nie zapominajmy że ziemią kieruje ten zły i z prośbą do Boga trzeba się zwracać. Świat jest zepsuty ale to wszystko jest napisane że tak się będzie działo np że ludzie będą się odwracać od wiary i tak jest. Może zwątpiłaś może tak jest wygodniej kiedy przecież jakoś tam się układa ale pamiętaj to że zwątpiłaś nie oznacza że on przestał istnieć. Pozdrawiam :)

Gość gość
Ale czego o strzydze tak może trochę sprecyzuj, bo mi tu wiedźmin wyskoczył i same wzmianki o "wampirzycy" (w skrócie) ale jak to się ma do paraliżu?

Gość gość
chyba miałeś na myśli zmorę?

Gość gość
Strzyga- przychodzi w nocy i dusi. Jak poczytasz więcej to znajdziesz informacje, ze to bliscy zmarli próbują nam w ten sposób coś przekazać.