Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćtak

PRZECZYTAJCIE O CO POKLOCILAM SIE Z RODZINA

Polecane posty

Gość gośćtak

Rozmawialismy nt. ogolnej sytuacji w kraju m.in o bezrobociu. Na co moja mama w krzyk, ze teraz jak ktoś chce pracować to pracuje a jak ktoś jest len to siedzi na d***e. Zaznaczam, ze u nas ( mala miejscowość) zarabia się naprawdę marnie nie licząc tych co w budzetowce :P Np. pani w kasie ma 4,20zl wiem to na 100% bo moja przyjaciolka pracuje w Real. W sklepie w naszej okolicy jest to samo 1200zl za 6dni w tyg i 8h również w sobote. nieraz trzeba zostawać po godzinach. Ja od zgodnie z tym co mysle, czyli ze ludzie w pl robia z siebie murzynow robocxzych i za 10 lat to będą robic jak w Chinach po 16h 7dni w tyg za miske ryzu. Dodalam jeszcze , ze jeśli jakikolwiek szefu za granica podalbytaka stawke jak u nas to by go chyba zabili smiechem :D i tam nikt by d**y nie ruszyl za te pieniądze. Bylam i pracowałam w paru krajach UE wiec znam to od podszewki. W domu były także moja kuznka i siostra + moja mama. wszystkie wielce obrażone :D Napiszcie czy mam racje bo ja uważam, ze tak.

Gość gość
kazdy ma prawo do swojego zdania :classic_cool:

Gość gośćtak
Uwazam, ze ludzie nie pwoinni się godzic na taki wyzysk a oni jeszcze się ciesza , ze za 10h na kasie zarobią 42zl :O

Gość gość
tylko, ze w ten sposób zawsze będziemy niewolnikami elit, będziemy na nich harować a oni będą się plawic w luksusach.

Gość gość
Polacy powinni się skrzyknąć tylko wtedy cos osiagna a nie chowac glowy w piasek :P

Gość gość
głupią masz matkę. Ciekawe czy gdy zostawił ją mąż i zostałaby sama i musiała szukać pracy to też by się tak mądrowała, głupia stara krowa. Albo niech ją wywalą z pracy jak będzie mieć 60 lat, 7 lat do emerytury, ciekawe kto ją zatrudni

Gość gość
Polacy robia syf we własnym kraju godząc sie na takie pensje, jakby nikt sie na takie warunki nie godzil to by musieli podwyższać. Poza tym Polacy robia tez syf taki sam za granica, mieszkam w uk jak tu przyjechalam 7 lat temu na jednej linii w fabryce pracowalo okolo 15 osob, Polacy zaczeli miedzy sobą prowadzić jakiś chory wyścig(ktora linia lepsza itd.)za glupia pochwale good job dzis ta sama robote a nawet i większa wykonują juz 3 osoby.

Gość ziemia miedzy zebami
gdyby ciocia miala wasy to by byla wujkiem zabawa polega dzis na czym innym niz godzenie sie badz niegodzenie wyobrazcie sobie czysto hipotetyczna sytuacje w promieniu np 30 km nie ma zadnego zakladu pracy....

Gość gość
Co? połowa sie wyprze i robią murzyny i tak to potem jest! W Ameryce chcą pracują,nie chcą nie pracują! W Kanadzie mam kuzynke i tam ci co niepracuja Uwaga! mają emertury! szokkkkkk! Polska,połowa umiera zanim otrzyma 1 emeryture,dorobić się dorobią ale garba! nas nawet niestać na mieszkania,ludzie latami żebrają o sosjalne!!!!!!! niewiele się różnimy Od Ukrainy!

Gość Polaczki
Kto jest nawiększym wrogiem dla polaka za granicą? POLAK!!!!!!! Wszędzie tylko wstydu się przez ten poy****y nród można nabawić!!!! rywalizują jak dzieci!!! A z kąd to wynieżli z POLSKI! bo niema pracy a ludzie zrobią wszystkoa nawet zabiją by w niej zostać!!!!!!!!!!!!!!

Gość gośćtak
zgodzilbyscie się pracować za 4,20 u jakiegoś Niemca? Przeciez to jawny wyzysk i rozboj w bialy dzien.

Gość gość
Polak zagranica to tragedia