Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pocalowalam go w policzek, a on sie wycofal

Polecane posty

Gość gość

Podrywal mnie, ewidentnie ze mna flirtowal, widzialam to. te texty.... na koniec 3. spotkania pocalowalam go tak mocno w policzek. na 4 spotkaniu.....byl bardzo wycofany, chlodny, obserwowal mnie badawczo. mysle ze sie kapnal ze sie w nim bujnelam, tylko nie rozumiem po cofacet najpierw zarywa a potem odwraca kota ogonem? Mialyscie tez tak ktoras? a faceci co myslicie czemu tak sie zachowal

Gość gość
Beznadziejny przypadek

Gość gość
Dla mnie jako faceta ktoś taki to porażka. Nie wiem, ja bym się cieszył chyba że on liczył na więcej i teraz boi sie że zrobisz sobie z niego kumpla dlatego nie reaguje.

Gość gość
Nie.....on widzial jak ja tez na niego patrzylam, mowie ci niemozliwe, czulismy te przeskakujace iskry. na 4 spotkaniu jakby inny czlowiek, juz mnie nie kokietowal, nie bylo tych glebokich spojrzen. To ja czekalam wlasnie na jego odzew po tamtym moim pocalunku. teraz byl ewidentnie jego ********ie podjal tej gry.......

Gość gość
Jego ruch. Nie podjal tej gry mialo byc, wyskoczyly gwiazdki nie wiem czemu

Gość gość
Dodam jeszcze ze zawsze na pozegnanie podawalismy sobie reke. Po 3, spotk ja dodatkowo go pocalowalam i on mnie przytulil. A po 4 spotk. On odszedl oddalil sie, nie podal nawet reki

Gość gość
Bylo mi tak przykro, poczulam sie jakbym dostala w pysk. Taka pokazal obojetnosc

Gość Arnold Cudzołożny
Moja droga, Nie ma w tym nic dziwnego. Wszystko to twoja wina ! Widać było ze chciał czegoś więcej ale się wstydził, porostu płochliwa zwierzyna z niego, rozumiesz ? Powinnaś wcześniej zrobić pierwszy krok. Teraz może już być za późno. Jeżeli chcesz ratować wasz związek powinnaś go teraz ty gdzieś zaprosić i powiedzieć ze teraz albo nigdy ! I stanowczo złapać go za penisa ! On tego na pewno chce tylko się wstydzi. Musisz teraz udowodnić ze to Ty tu jesteś lwicą alfa ! Do boju !

Gość gość
O tak penis i ja :D to do mnie pasuje

Gość gość
"bujnełaś sie" już po 3 randkach? Aleś Ty szybka. Ja też bym trzymał na dystans kobietę która tak szybko sie zakochuje, bo nie wzbudza zaufania.

Gość gość
Ehhhh jakbys wiedzial jak on mnie bajerowal.....spojrzenia, gadka, zakochalam sie jak sztubak, wpadlam jak sliwka w kompot. pocalowalam go na spontanie bo pomyslalam po co czekac, ide na zywiol, okaze mu swa sympatie, a on widac nie podjal tego wyzwania. tylko niesmak pozostal ogromny, wczoraj i dzis caly dzien ryczalam, jest mi tak smutno, czuje sie wprost oszukana. Bawil sie mna, kokieteria bez pokrycia.....ehhhhhh przykre to

Gość gość
ARnoldzie a co jesli jeszzcze bardziej sie poglebie zapraszajac go, a on wlasnie odmowi, bede sie czula juz jak totalna idiotka

Gość gość
Tak, miałyśmy. Może sytuacja nie wyglądała identycznie, ale dość podobnie. Możliwe, że rozpatruje inne "opcje". W sensie - ma na oku jeszcze kogoś innego, na kim (być może) bardziej u zależy. W sumie to zrobił Ci przysługę. Postąpiłaś odważnie, postawiłaś na jedną kartę, a z niego wyszedł... burak. Możesz dać sobie z nim spokój, bo tu już nic się nie wydarzy. Zajmij się sobą. Po jakimś czasie pojawi się ktoś fajniejszy.

Gość gość
Mozesz sobie tylko wyobrazic jak sie czulam na tym 4 spotk? Kiedy widzialam jego ochlodzenie myslalam ze sie zapadne pod ziemie ze wstydu ze wtedy wszystko postawilam na 1 karte. to sa plusy i minusy 1 karty, woz albo przewoz. M Asakra

Gość gość
Mogę się mylić, ale odnoszę wrażenie, że dla facetów flirt jest znacznie bardziej "pospolitym sportem". Robią to chyba częściej dla sprawdzenia swojej atrakcyjności. Stąd chyba ta sytuacja. Możliwe, że fajnie mu było do momentu, gdy wszystko przypominało zabawę. Gdy jednak okazało się, że to ewentualnie miałoby to do czegoś ewentualnego zaprowadzić - chłopak ochładza sposób zachowania, bo tego w gruncie rzeczy nie chce.

Gość gość
Rozumiem, ale to nie była Twoja wina. Każde z Was szukało czegoś innego. Z czasem będziesz z politowaniem o tym myśleć, aż w końcu zobojętniejesz.

Gość Ezoteryczka
52 ezoteryczka_isaura http://rytualymilosne.jimdo.com/ isaura666@buziaczek.pl Jeżeli pragniesz wyeliminować: - strach, niepewność - nerwice, stany depresyjne - problemy przekraczające możliwości organizmu - niewytłumaczalne przeszkody życiowe - aby czuć się bezpiecznie - łapać okazje -żeby życie układało się po twojej myśłi - by przyciągnąć odpowiednią pracę , wlaściwego partnera, pieniądze ,zdrowie - problemy przekraczające możliwości organizmu - uzdrowienić chorób fizycznych - pozbyć się niewytłumaczalne przeszkod życiowych - Uwolnić się od pecha, który ciągle Ci towarzyszy - Twoje Negatywne wspomnienia odejdą w zapomnienie - Jeżeli rzucił ktoś na Ciebie zły urok Uwolnisz się od niego! -uwolnienie od blokad: finansowych, seksualnych, kariery, miłości, komunikacji, - Chciałbyś poczuć się zdrowsza, lekka i energiczna - Napływ miłości, jaką odczujesz od świata, rodziny i partnera -stopniowo zaczniąć uwalniać się od uzależnień - Odzyskać radość życia, optymizm, wiarę w siebie i swoje możliwości To oczyszczenie energetyczne jest tym czego potrzebujesz... wszystkie sposoby zawiodły sprawdz mnie i moje możliwości i umiejętności Niewielkim kosztem szybko zaczniesz żyć szczęśliwym życiem Rytuały miłosne i inne na każdą okazję,uwalnianie od klątw MAGIA MIŁOSNA, RYTUAŁY MIŁOSNE/oczyszczanie aury/zabiegi antydepresyjne i antynerwicowe Rytuały miłosne na ozywienie miłości w aktualnym związku, wzbudzenie miłości, w celu znalezienia miłości,a także rytuały na osłabiania barier i przeszkód w związku, afirmacja zakorzeniająca się w podświadomości obiektu westchnień, rytuały całoroczne pt ''Węzeł miłości'' w celu odzyskania ukochanej osoby, przyciągnięcie drugiej połowy Przez wiele lat dzień po dniu poświęcałam i poświęcam mój czas dla osób zakochanych, które przez własne błędy, wpływ z zewnątrz lub nagromadzenie negatywnych energii utraciły ukochaną osobę. Drugim kierunkiem mojej praktyki są osoby samotne, które od lat bezskutecznie szukają swojej drugiej połowy. Każdego dnia otrzymuję listy z prośbą o pomoc. Każda sytuacja jest inna, gdyż każdy człowiek jest indywidualistą i to, co tworzy może być podobne, ale nigdy nie jest takie samo, jak działania lub twory innego człowieka. Każdy związek, każda miłość jest inna i niepowtarzalna. Wiem, że otrzymałam te nadprzyrodzone właściwości i nadzwyczajną energię by pomagać innym, ale jestem tylko człowiekiem, który nie może pomóc wszystkim.