Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dość życia

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś jak miałem te 15-20 parę lat to byłem inny. Lubiłem towarzystwo ludzi, byłem rozmowy, miły, starałem się każdemu pomóc. Dzisiaj mam 30 lat i jestem zgorzkniały, wszystko mnie wkurwia i martwi. Każdą pierdołą się zamartwiam, ciągle stres, palę fajki nałogowo, przeklinam. Jak się spotkam z ludźmi to jest ok pogadam ale tak naprawdę to jestem wiecznie wkurwionym kolesiem. Nie wiem co się ze mną dzieje. Życie mnie wkurwia na całego, zarobki mnie wkurwiają, nędza w kraju, zachowanie ludzi mnie często irytuje. No po prosto nie wiem co się dzieje. Jeszcze dziesięć lat temu byłem szczęśliwym człowiekiem a dzisiaj wiecznie chodzę zdenerwowany i każdy dzień to ogromny stres przed jutrem.

Gość gość
To nie Ty sie zmieniles tylko te chore spoleczenstwo pedalow i ciot. Jestem prawie 10 lat mlodszy od Ciebie i myslisz, ze jestem szczesliwy? ze zyje pelnia zycia? ze mnie stac, mimo ze pracuje w kazdej wolnej chwili? ni ch*ja. codzien ten sam dol i stes. Mam ochote zlapac za bron i rozku*wic wszystkich.

Gość gość
ja tez mam dosc zycia z nieco innych powodow ale tez czesto mam ochote wziac bejsbol i wyyebac caly ten swiat w kosmos:O:O

Gość gość
Ale pitolicie. Skończcie ze sobą i po kłopocie a świat zostawcie w spokoju bo mi się akurat on podoba. Nieudaczniki życiowe. Pewnie każdy by chciał być milionerem i nic nie robić. Grajta w Totka w takim razie. Co za lebiody!

Gość gość
Ty geju wyzej, pod mur raz raz. chetnie Cie rozstrzelam i zwloki zakopie, zeby uzyznic glebe w ogrodzie.

Gość gość
Przez park przynależący do domu wariatów idzie ordynator i spostrzega pacjenta siedzącego na ławce i walącego się kamieniem w głowę... - Co robisz??? - Narkotyzuję się!!! Idzie wiec dalej, a tam kolejny wariat siedzi i tłucze w swoja głowę dwoma kamieniami... - Co robisz??? - Biorę podwójna dawkę dzisiejszej działki... Poszedł ordynator dalej wzruszając ramionami, a tu patrzy, a na kupie kamieni siedzi trzeci wariat i rozgląda się wokół... - A Ty co robisz???? - Sprzedaję narkotyki....

Gość gość
nie ma jak rozladowac napiecie

Gość gość
gość dziś Ty geju wyzej, pod mur raz raz. chetnie Cie rozstrzelam i zwloki zakopie, zeby uzyznic glebe w ogrodzie. X Gnido dworska możesz mi jedynie na pukiel skoczyć choć podejrzewam że i na to nie byłoby cię stać. Zrób światu przysługę i sam się strzel. Tak dobrze i celnie. Weź worek żeby inny nie musieli sprzątać twojego g/ó/w/n/a. Pomiocie leniwy.