Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks z starszym facetem doradźcie mi coś proszę was

Polecane posty

Gość gość

Dwa lata temu kiedy miałam 18 lat, poznałam super faceta który miał 28. 10 lat różnicy ale mi to nie przeszkadzało. Wysoki brunet, kulturalny, zawadiacki głos, uprzejmy, o wszystkim z nim rozmawiałam a on na wszystko zawsze znał odpowiedź. Bardzo mądry facet, życiowy, a na jego widok po prostu miałam kisiel w majtkach:) Wiedziałam że on się z kimś spotyka bo tego zwyczajnie nie krył, zresztą nie dziwiłam się temu bo taki facet jak on to by mógł mieć każdą. Po dwóch latach znajomości podczas której mocno się przyjaźniliśmy ( nigdy do niczego między nami nie doszło ) kontakt nam się urwał. Wyjechałam na studia i tak jakoś wyszło. Od pół roku znowu mam kontakt z tym chłopakiem, rozmawiamy przez telefon, skype, piszemy dużo smsów. Nie dawno wyznał mi, że bardzo mu się podobam i chce abym się z nim przespała. Gdybym go znała miesiąc to bym pomyślała że to zwykły k****arz ale znam go już prawie cztery lata, do tego nie mam chłopaka, jestem samotna i strasznie brakuje mi bliskości. Jak sobie pomyślę że mogłabym z nim pójść do łóżka, to na samą myśl robi mi się bosko. Problem w tym że mam 22 lata i nie jestem w tych sprawach doświadczona, miała jednego chłopaka z którym za bardzo nic nie robiłam. A on jest boski, założę się że jest idealny w łóżku i zna się na rzeczy. Bardzo bym chciała z nim pójść do łóżka tylko nie wiem czy dam radę. On mi powiedział że chce tego ale jeśli ja nie chcę to on to zrozumie. Co mi poradzicie ? Jak się zachować wobec niego? Bardzo chciałabym się z nim przespać ale boję się że nie dam rady:( Na samą myśl mam kisiel w majtkach a co dopiero jak bym miała z nim stanąć w twarz w twarz.

Gość gość
Przespij sie z nim. Warto

Gość gość
od dzisiaj nie jem żadnego kiślu...:-( Łeeee bo jak sobie pomyślę gdzie on wcześniej był.....:-(

Gość gość
Nie prowokuj babo mojjest boski

Gość gość
Czyli facet ma 30 lat? Chyba nie traktuje cie poważnie jak tak otwarcie prosi o sex...? Mógłby chociaż najpierw zaprosić cie gdzieś, kupić. Kwiaty itp. Ale widocznie nie zależy mu na tobie tylko na darmowym sexie z mloda dupa. Nie zgadzam się na to. Szkoda się szmacic za chwilę przyjemności. Pomysł jak będziesz się czuła jak nic z tego nie wyjdzie? Dasz mu kilka razy i kontakt się urwie? Czy warto?

Gość gość
* chciałam napisać nie zgsdzaj się na to.

Gość gość
Wszystko mozliwe

Gość gość
Przez te cztery lata znajomości dostałam od niego już nie raz kwiaty i całą inna masę niespodzianek. Nie chcę wchodzić w związek ale brakuje mi zwyczajnie seksu a on mi się bardzo podoba. Nie zaproponował mi tego tak dobitnie, po prostu zapytał czy nie miałabym ochoty spędzić z nim wieczoru. Potem rozmawiałam z nim na ten temat już tak dobitnie i oboje uznaliśmy że fajnie było by się przespać. Nie wykluczam że to będzie tylko raz, on napewno będzie chciał więcej i ja też. Ale wiązać się nie chcemy. Tylko seks i dalsza przyjaźń.

Gość gość
Niestety nie ma takiego czegoś jak seks i dalsza przyjaźń? Człowiek jest tak stworzony ze seks równa się z uczuciem. Ale Nikt ci chyba tutaj nie doradzi bo trzeba znać sytuacje żeby oceniać. Ja jednak radze się zastanowić bo trzeba się szanować i znać swoją wartość. Mimo wszystko warto w życiu zachować siebie dla kogoś kogo darzy się uczuciem niż oddać się komuś tłumacząc to potrzebą fizyczną. Życzę mądrej decyzji:)

Gość gość
Ja kiedyś postawiłam podobnie tyle ze facet miał tyle lat co ja. Żałuję nie było warto. Seks z kimś kogo nie kochasz jest słaby, jest żaden, to tylko fizyczny akt który pozostawia niesmak.

Gość gość
A ja bym się zgodziła dlatego, że: 1. Facet starszy o 10 lat jest doświadczony w te klocki a nie jak nasi rówieśnicy którzy poza graniem na Playstation i czteropakiem piwa nic nie potrafią. 2. Skoro znacie się cztery lata i wiesz jaki on jest, do tego jesteś sama i nie chcesz się wiązać to jak najbardziej tak. Lepiej iść do łóżka z nim niż z jakimś byle chłystkiem nowo poznanym. W wieku 20 lat poszłam do łóżka z 35 latkiem i nigdy tego nie żałowałam, był cudowny.

Gość gość
Autorko ale masz problem, ja znam przypadek że laska 19letnia puściła sie z facetem 39 letnim, 20 lat różnicy!!!!!!!

Gość gość
Ależ jesteście młodziutkie i głupiutkie heheh to że ma 32 lata nie oznacza że może być z******ty w łóżku , zapewniam:) byłam z facetem , który myślałam że jest boski w łożku, ten wygląd, dotyk, pocałunek jezuuu a okazał się hmmm marnym kochankiem.... za to poznałam 10 lat młodszego od siebie i był z******ty!!! Nie ma reguły dzieciaki!!! pisze to wam doświadczona kobieta!! A Ty autorko.. idź z nim do łóżka jeśli masz ochotę.. ale wiedz że on nie chce nic od Ciebie więcej!!! Jeśli proponuje ci to wprost... to tylko o to chodzi... a druga sprawa nie oceniam ale jeśli miał kogoś a flirtował z Tobą ostro to wybacz ale nie zaufała bym takiemu człowiekowi... i tak nie ma przyjaźni po seksie!!! bo prześpi się z Tobą i jak mu się nie spodoba to więcej się nie odezwie... albo Ty się zaangażujesz skoro tak na Ciebie działa