Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak okresu, ciąża?

Polecane posty

Gość gość

witajcie!! Proszę was o pomoc. Właśnie dziś zorientowałam sie,że okres spóźnia się .... prawie 9 dni! I właśnie się zastanawiam... Ostatni raz wspołżyłam z facetem pod koniec listopada/początek grudnia. Nie jestem w stanie dokładnie sobie przypomnieć. Okres miałam, 3 dniowy jeszcze niedługo po tym stosunku, w grudniu. Od tamtej pory do dziś okresu nie ma. Czy możliwe abym zaszła w ciążę? Nie czuję żadnych specjalnych objawów, ostatnio jedynie przesypiam całe noce, śpię do południa (mało istotne pewnie) straciłam apetyt na jedzenie i na zmianę jak mnie najdzie.. często kręci mi się w głowie, mam wyostrzony węch... śmierdzą mi perfumy których używam,wyczuwam zapachy z odległości. Czy możliwa ciąża i tylko takie objawy ? pomocy

Gość gość
a ile masz lat

Gość gość
Nie uprawiać w przyszłości seksu pozdrawiam :)

Gość gość
jakiej odpowiedzi oczekujesz tu na forum? że ktoś potwierdzi albo definitywnie zaprzeczy?? nie prościej zrobić test ciążowy? po takim czasie od współżycia test da ci niemalże stuprocentową pewność. Poza tym wszystko zależy czy się zabezpieczaliście czy nie, no ludzie kochani...!

Gość gość
Zrób test i wszystko się wyjaśni, ciężko powiedzieć czy te twoje "objawy" nie są wyimaginowane w sensie ,że jak zobaczyłaś ,że okres ci się spóźnia to ci się tak wydaje. Chociaż ja od początku moich ciąż byłam bardzo wyczulona na zapachy tzn. wyostrzył mi się węch i po obiedzie zawsze musiałam chociaż pół godz się zdrzemnąć.

Gość gość
te objawy już wcześniej miałam,ale dopiero dzisiaj zdałam sobie sprawę ,że okresu nie ma... mam nadzieję,że to tylko stres i się spóźnia. Żadnych innych objawów typu :mdłości nie mam :) Zabezpieczaliśmy się. Ale to też nigdy 100 % gwarancji nie daje. No nic jeszcze poczekam bede się martwić jak w ciągu tygodnia nadal nie będzie. Teraz i tak już czasu nie cofne...

Gość gość
Tak jak mowie nie uprawiac wgl seksu pozdrawiam! facet napalony a ta naiwna sie daje

Gość gość
jeżeli się zabezpieczaliście to moim zdaniem nie masz co się martwić. Raczej mało prawdopodobne żebys była w ciąży

Gość gość
Możesz być w ciazy tez mialam na początku takie objawy jak ty. Zwlaszcza węch bardzo sie wyostrza. A ulubione zapachy nie były już takie ładnie.

Gość gość
Brak mdłości to żadna oznaka , byłam w ciąży dwa razy i mdłości nie miałam nawet przez 5 minut. O wymiotach nawet nie wspomnę .

Gość gość
Nie latwiej isc do apteki kupic 2 testy i zrobic .Przeciez to nie majatek jakies 15 zl a jaki komfort psychiczny.A nie czekac jeszcze tydzien,

Gość gość
Niepokoi mnie to,dlatego napisałam. Dodam,że wtedy mieliśmy wrażenie ,że pękła nam prezerwarywa więc ją wymieniliśmy... mniej więcej tydzień,półtora później miałam okres zaledwie 3 dni.. ale dość obfity. Czy to możliwe ,że teraz nie dostane okresu mimo ,że wtedy miałam? Gubie się.. bo z tym węchem to naprawde dziwna sprawa. Nawet zapach płynu do prania w czystym ubraniu dla mnie śmierdzi. Kawę piję normalnie... nie wiem mam nadzieje ze nie jestem w tej ciąży :)

Gość ksiadzzparafiikrakow
Prosze nie uprawiac seksu na przyszlosc i czekac z tym do slubu Pozdrawiam

Gość gość
Kup jutro test i sprawa się wyjaśni , po co stresować się dłużej, może to mieć taki skutek ,że okres nie przyjdzie chociaż w ciąży nie jesteś.

Gość gość
Powiedz mi czemu nie zrobisz tego testu poprostu??Takie to trudne??Naprawde??

Gość gość
Zauważyłam dzisiaj , także zamiast okresu mam gęstą ,żółtą wydzielinę... czy to może byc objaw ciazy ? spoznia sie 2 tyg