Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaalina

on w wiezieniu a ja tu

Polecane posty

Gość aaaalina

czy zwiazek z facetem ktory trafil do z k ma sens?

Gość gość
zalezy ile bedzie siedzial i za co

Gość aaaalina
2 lata za rozboj,wdodatku sie na mnie obrazil ze nie przyjechalam na widzenie ,ale musialam isc do pracy wiec to chyba wazny powod mojej nieobecnosci

Gość gość
2 lata to dlugo, jak go kochasz to czekaj,zależy tez ile byliscie razem,jak nie dlugo to szkoda czasu zwlaszcza jeśli jestes mloda.

Gość gość111
To bardzo wazny powod .zapytaj się go kto bedzie cie utrzymywał jak zwolnią cie z roboty jesli on to go bedziesz mogla czesto odwiedzać tak mu powiedz

Gość gość
Powiedz mu ze miedzy innymi z twoich podatków dostaje cieple żarcie, ma ogrzewana cele i tv.

Gość gość
na logike kazdy ci powie: daj sobie z nim spokoj, szkoda zycia, znajdz sobie faceta bez przeszlosci. ale wiadomo, ze serce nie sluga. natomiast troche dziwi mnie pewnosc siebie twojego faceta. siedzac w wiezieniu strzelac focha na dziewczyne z tak bezsensownego powodu? zamiast siedziec cicho i modlic sie zeby jej nie stracic przez te dwa lata...

Gość aaaalina
nie nie dlugo,pewnie masz racje.Sama tak mysle ale chyba potrzebowalam uslyszec to od kogos obcego. Zwlaszcza ze ostatnio czuje sie jakbym byla poprostu mu potrzebna tylko do tego zeby zawiezc kase,bo jego matka ciagle napruta(przepraszam wg niej ciezko chora) a ja juz mam serdecznie dosc ze kazdy czegos ode mnie chce

Gość gość
olej go

Gość gość
Co ty znowu wymysliłaś kafeteryjna trollico? Juz ci sie zupełnie w tym łbie pomieszało :D:D:D Nic sie nie zgadza.

Gość gość
kolezanka czekala 18 miesiecy.Jezdzila dawala sina ,przynosila fajki ,ubrania.Wykorzystywala kazde widzenie jakie tylko mogla.Zyla tym wiezieniem czekala ,plakala i sie tak doczekala ,ze jak wyszedl wyj***l na impreze po kilku dniach w******* jakas malolate i jej powiedzial,ze ma s*******ac :O normalnie dziewczyna sie zalamala jej matka jej mowila daj sobie spokoj zle mu z oczu patrzy miala racje przykre co ? dlugo zalowala tych 18 miesiecy bo ini na impreze ani nigdzie ,bo nie miala na to kasy jak wiedziala,ze musi jemu na fajki dac itd...ale sie ogarnela znalazla supor faceta ma teraz 2 dzieci i dom a jej byly siedzi znowu w sumie siedzial pare razy po tamtym po 6 lub 7 miesiecy teraz dostal 5 lat tak,ze zycia by z nim nie miala

Gość aaaalina
tego tez sie obawiam,ze jak wyjdzie to wroci ponownie.Wiezienie zmienia ludzi

Gość gość
wszystko zależy od ciebie... ja czekam... czekam już 2 lata...i nadal nie wiem ile to jeszcze ma trwać... mój M. jest w areszcie śledczym jeżdżę na widzenia, robię paczki,wpłacam mu pieniądze na wypiskę.. niby czemu miała bym go tam zostawić? być z kimś to być na dobre i na złe a nie jak jest tylko dobrze... jak był ze mną to dbał o mnie i o naszą córeczkę,więc przyszedł czas ,że teraz my dbamy o niego... kocham to i czekam...♥

Gość gość
Też mam tak na imię i nie znam żadnego kryminalisty. Kim wy jesteście, wy podłe kafeteryjne płatne dziwy od prowokacji, że obracacie się w środowisku więźniów i przestepców? Mam nadzieję że wam tak obiją mordy że nie będziecie w stanie nikogo szkalować.

Za rozbój? Hmmm... To w jakim ty środowisku się obracasz, skoro masz takiego faceta? Wybierasz takich celowo?

Gość gość
a kim ty jesteś gościu,ze obrażasz te dziewczyny??? po co wogóle czytasz to forum skoro potrafisz tylko pluć jadem...? jak Cię ten temat nie interesuje to nie zaglądaj tu, obrażać ,poniżać, wypowiadać się i osądząć nie mająć zadnego pojęcia o danej osobie jest najłatwiej... żałosne....

Gość gość
Czytam posty i nie dowierzam. Żyliśmy normalnie, aż tu jednego dnia policja zatrzymała narzeczonego za niezapłacone długi z 2008 roku. Nie miał żadnego wezwenia itp. Czy to znaczy że jestem nienomalna bo będę czekać no niego jak będzie w więzieniu? Ludzie zastanówcie się ciut, szczerze mówiąc do więzienia może trafić każdy i to nie znaczy że ten na wolności może wyzywać czekające kobiety. MOże któraś kobieta z dzieckiem (nasz ma 9 m-cy) chciałąby porozmawiac, bo ja chętnie podziele się tymi problemami z osobą która jak nikt to zrozumie. A dla wyśmiewców - zajmijcie się sobą, a jak Wam nie pasuje że ktoś pisze tutaj że czeka po prostu nie wchodzcie na ten temat i po problemie.

Gość gość
Niezla patologia

Gość gość
ja nie wiem jak tępą, bezmózgą blacharą trzeba być żeby się zadawać z bandytami i złodziejami. Koleś siedzi za ROZBÓJ, a więc napadł na jakiegoś człowieka i jak dla mnie to powinni go od razu zutylizować a nie utrzymywać z podatków uczciwie pracujących ludzi, a szmacisko, które się z takim odpadem zadaje również nadaje się do wywiezienia na taczce gnoju. Taka prawda

Gość gość
za niezapłacone długi się nie siedzi, chyba że nie naprawił szkody wyrządzonej przestępstwem lub grzywny. Mogli go również skazać za oszustwo albo nie alimentację. To też są przestępstwa. Nie ma racji, jestem prawnikiem i wiem, ze do zk nie łatwo trafić- sądy orzekają zbyt dużo wyroków w zawieszeniu.

Gość gość
A mnie zastanawia mentalnosc takiego dluznika- jest winien pieniądze od 7! lat, i udaje, ze dlugu nie ma. Bo jak się ma dlugi, i nawet problemy finansowe, to spłaca się male sumy, aby regularnie, aby pokazac swoją dobrą wolę, ze ten dlug CHCE się splacic, uregulowac. Gdyby mi ktos byl winien pieniądze, i przez 7 lat unikał mnie, i udawal, ze dlugu nie ma, podalbym go do sądu. Jak mozna byc w swojej glowie tak beztroskim, i udawac, ze nie ma się zobowiązań? Patologia.

Gość gość
no pewnie że jest sens taki co siedzi w więzieniu , kradnie , morduje itp to bardzo wartościowy człowiek warto z takim utrzymywać bliskie relacje

Gość gość
bo tam sami niewinni siedzą:)

Gość gość
Masakra. Co za patologia. On poszedl siedziec za rozboj a ona sie glowi czy czekac. Porazka. I co? Pszyszlosc z nim planujesz? Widzisz go jako odpowiedzialnego meza i ojca? Szok. Jak mozna byc tak glupia. Bad boy jest dobry tylko na szklanym ekranie. Zrobil to raz zrobi to drugi. W ogole jestescie glupie ze czekacie na nich. Skoro tam trafili to znaczy ze cos z nimi nie halo.

Gość gość
Przyszlosc* literowka