Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SłodkoGorzki28

Szukam kochanki z Wielkopolski :)

Polecane posty

Witajcie Panie , jak w temacie , poszukuję kochanki z Wielkopolski , wiek nie ma znaczenia , niestety kobieta ostatnio nie daje mi tego czego bym chciał , nie ma nigdy czasu na czułości o seksie nie wspomne ..... :( :( dlatego tez chciałbym poznać kochanke z którą nadrobie straty :) :) przyjazn , seks , może coś więcej ..... zobaczymy :) mam 28 lat , jestem dyspozycyjny , czuły , miły , wesoły ( czasami aż za bardzo ) po prostu dusza towarzystwa ! To nie jest żadna ściema ani żaden żart !Jeśli któraś z Pań zechce mnie poznać proszę o maila z foto ( ja oczywiście też odeślę ) mój mail: rodman322@wp.pl Pozdrawiam

Gość gość
co powiesz na mnie ? jestem Kaśka mam 99 lat

Gość gość
podaj długość wacka, prosi Basia z Podlasia lat 62

To jest naprawde powazny post a Wy sobie k*****a jaja robicie ? "Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego zmienić nie jestem w stanie. Daj mi siłę, bym zmieniał to co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego." :D :D :D

Gość gość
nie robimy sobie jaj bo to ty masz jaja przy parówce; nie jesteś w stanie zmienić swojej mizernej parówki

Gość gość
20 cm to niestety maluszek

Gość gość
Tutaj nie spotkasz się z poważnymi odpowiedziami :-) poszukaj na innym forum chętnych :-)

Gość gość
zobacz na www.roksa.pl

Gość eLIZAS
Witam wszystkich. Ostatnimi czasy przeglądałam strony związane z aukcjami i wpadłam na jedną z nich, w której zaciekawiły mnie małe ceny artykułów rtv/agd. Myślałam, że to scam ale wylicytowałam nowego laptopa(Samsunga) za 42zł. Jeśli chcecie kupić coś bardzoo tanio, zapraszam - http://tanieaukcje.com/p/6724e89a965911e491220025907bb422