Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak tak patrze na fb na te samotne matki to az mi ich szkoda

Polecane posty

Gość gość

jak były młode to imponował im typ dyskotekowy a teraz jak sa same to chcialyby kogos spokojnego ale niestety to juz nie nastapi, bo nikt inteligentny nie zwiaze sie z samotna matka, zostaly naznaczone na cale zycie, tylko te dzieci im pozostaly

Gość gość
Rżnely się po dyskotekowych kiblach to mają za swoje teraz.

Gość gość
I właśnie dlatego powinno być wprowadzone tzw "bykowe" dla "porządnych". Porządny facet nie wybrzydza odnośnie kobiety, a nawet dal takiego związek z samotną matą to zaszczyt, prawiku

Gość gość
tak, porządny zwiąże się z samotną matką a cała reszta tych nieporządnych co nie ma jaj nigdy się z taką nie zwiążą bo oni chcieliby kobietę bez bagażu

Gość gość
A na co im taka dupa którą ktoś kiedyś zostawił? Widać że niewiele warta była.

Gość gość
Kto normalny by chciał czyjegoś bachora wychowywać.

Gość gość
"tak, porządny zwiąże się z samotną matką a cała reszta tych nieporządnych co nie ma jaj nigdy się z taką nie zwiążą bo oni chcieliby kobietę bez bagażu" Porządny facet szuka dziewicy. Poza tym, żeby mieć jaja, trzeba brać na siebie skutki cudzego postępowania? Ktoś tu się z rozumem minął...

Gość gość
takie jest myslenie tych glupich matek, ze jak jakis nie chce z nimi byc to ze nie ma jaj na lozenie na czyjegos bachora

Gość gość
Najlepsze są rozwódki i ich smutne opowieści jaki to mąż był niedobry jak to się puszczał ale siedziała z nim 18 lat aż sam ją w dupsko kopnął a ona taka spokojna ale na wszystkich portalach musi być no przecież reklamę sobie robi szuka głupiego sponsora,który gdzieś zabierze za coś zapłaci.

Gość gość
Jestem samotna matka ale tylko w swietle prawa bo zostawilam ojca dziecka dla innego i zyjemy bez slubu juz osiem lat. Bez slubu cywilego dostaje jako samotna matka pieniadze od panstwa i dostalam nawet mieszkanie. Ojciec dziecka nie ma ze mna kontaktu bo wyjechal do innego miasta , ozenil sie i przyjal nazwisko zony swojej a moja corka ma jego nazwisko. Czyli ja, corka i moj partner mamy po innym nazwisku

Gość gość
Aha i procz darow od panstwa dostaje alimenty 250 zl tylko bo w sadzie powiedzial ze nie da mi wiecej i sad odebral mu prawa

Gość gość
czyli patologia

Gość gość
I te samotne mamusie wiek ok.45 lat które mają odchowane dzieci,takie już na swoimi, materialistki pieprzone zawracają facetom w głowie a co do zamieszkania razem to nie bo uraz do facetów mają, taki to uraz że na wczasy pojadą, prezent wezmą ,naciągaczki jedne.

Gość gość
Do mnie zarywal rozwodnik z 2 dzieci na karku. Chociaz byl naprawde wartosciowy i mielismy wspolne tematy, chemia tez byla, to nie zwiazalam sie z nim. Perspektywa uzerania sie z nie moimi dziecmi, z byla zonka w tle skutecznie skreslala go jako partnera na cale zycie.

Gość gość super ktoś
https://www.qassa.pl/355349 dorób sobie klikajac w @ i wypelniajac ankiety na START 5 zl, polecam, zawsze jakis grosz wpadnie

Gość gość
11:23 przeczytajcie co napisala , tu macie cala odpowiedz czemu nie oplaca sie brac slubu

Gość gość
ale 11:23 to dokładnie patologia drążąca wspólną kasę.

Gość gość
Dla niej nie opłaca się takie kokosy dostaje tylko ciekawe co zrobi jak dziecko pójdzie na swoje a partner do piachu albo do innej.

Gość gość
kobieta nie zwiaze sie z facetem ktory ma dzieci natomiast kobiety wymagaja aby facet wiazal sie z samotnymi matkami zaklamane szmaciska

Gość gość
Jakie bidulki współczuję, nie chcą suki brać ślubu bo niektóre mają alimenty na siebie tylko co będzie kiedy były mąż zemrze a one będą ok. 60 ,wątpię żeby takiej ktoś ślub proponował.

Gość gość
11:42 - Taka kolej rzeczy. kobieta ma zawzyczaj więcej do zaoferowania. porządek chociażby. Facet ma mniej, to musi płacić.a faceci nie chcący samotnych matek to zwykłe obiboki uciekające od obowiązków

Gość gość
gość dziś 11:42 - Taka kolej rzeczy. kobieta ma zawzyczaj więcej do zaoferowania. porządek chociażby. Facet ma mniej, to musi płacić.a faceci nie chcący samotnych matek to zwykłe obiboki uciekające od obowiązków :O:O:O A teraz weź kółko i jebnij się w czółko:P

Gość gość
11:42 uciekają od obowiązku? Utrzymywanie czyichś dzieci to obowiązek? No chyba że ktoś weźmie z domu dziecka.

Gość Marina34
Moze kogoś to zainteresuję. Wylicytowałam telewizor za 169zł. Strona jest nowa dlatego mało osob licytuję. Po dwóch dniach od zakończenia licytacji był kurier (przesyłka darmowa) Warto wykupić kredyty i wziąć udział w licytacjach,żeby wygrać np.laptopa czy telewizor. http://tanieaukcje.com/p/6724e89a965911e491220025907bb422

Gość gość
ja jestem porządna ładna kobieta, nigdy się nie puszczałam, a i tak zostałam starą panną, więc nie ma reguły. A taka samotna matka szybciej znajdzie męża z tego co widzę.

Gość gość
Jak ją swędzi to szybko znajdzie bo jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.

Gość gość
Kiedyś byłam z mężem na dyskotece bo mnie zaprosił ,jak jeszcze nie byliśmy małzeństwem,na nastepną pojechal sam a ja byłam w domu..tam poznał moja kuzynke Ele z ktorą...czy to ja bylam puszczalsla czy oni?nie można pakować wszystkich do jednego worka autorze.s

Gość gość
Widać tak wam na sobie zależało, że poszedł sam.

"gość dziś jak były młode to imponował im typ dyskotekowy a teraz jak sa same to chcialyby kogos spokojnego ale niestety to juz nie nastapi, bo nikt inteligentny nie zwiaze sie z samotna matka, zostaly naznaczone na cale zycie, tylko te dzieci im pozostaly" xxx to zmien srodowisko - z blachar na normalne kobiety;-) Moja kolezanka sie rozwiodla i zostala samotna matka - nastepnie dla niej facet rozstal sie ze swoja narzeczona (bedzietna) - nie bylo romanu, byla jego stara miloscia - dzis sa razem z jej synem z pierwszego malzenstwa, po co ugolniasz na jakies malolaty co sie gzdzily gdzies po wsiach, hm?