Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wczoraj zarejestrowalam dziecko w usc i zaluje

Polecane posty

Gość gość
Nina - ładne polskie imię, dobrze wybrałaś :)

Gość gość
12:32 jestes s****wem. W*****iaj w podskokach na ukraine bo jestes zacofanym cebulaczkiem

Gość gość
mi sie Gloria kojarzy z pulchną Hipcią z Madagaskaru :D

Gość gość
Nie dziwie sie, ze w tym kraju rodzice wybieraja oklepane imiona dla dzieci. Kazdy kto jest inny zostanie opluty, dziecko ma na imie Greta i nie bedziemy mieszkac w Polsce. Zegnam

Gość gość
Racja, niech autorka nazwie dziecko typowo wiejskim imieniem: Katarzyna, Anna, Karolina, Angelika, Klaudia, Joanna, Zofia, paulina, Marta, Monika....

Gość gość
ale lepsze i tak Greta niż wszędobylska Ania czy Kasia, ładne imiona ale praktycznie wiekszosc polskich dziewczyn nie musi się przedstawiac bo to albo ania albo kasia co jest już nudne a ja zawsze wolałam gdy ktoś się w czyms wyrózniał a nie był pospolitą szarą masą

Gość gość
dorosnij.Przeinaczac mozna kazde imie.Edyta skarpyta,Sara stara.Malgocha brudna psiocha,Beata glupia szmata..To pamietam z podstawowki.I co,to ma byc powod,by nie dawac corkom tych imion? Z

Gość gość
dorosnij.Przeinaczac mozna kazde imie.Edyta skarpyta,Sara stara.Malgocha brudna psiocha,Beata glupia szmata..To pamietam z podstawowki.I co,to ma byc powod,by nie dawac corkom tych imion? Z

Gość gość
mi sie podoba poznalam jedna grete i dobrze je bylo z tym imieniem, byla jedna i zawsze wiadomo o kogo chodzi , a nie ania mała, anai duża , ta ze wsi bla bla bla

Gość gość
Greta zdrobnienie od imienia Margareta czyli Małgorzata oznacza perłę. może występować jako osobne imię . Imieniny 12 stycznia

Gość gość
Takie imiona jak Ania ,Kasia czy Beata są oklepane ale przynajmniej jakoś zgrywają się z nazwiskami. Poważniej i bardziej normalnie brzmi np Anna Sałata niż wieśniacko Wanessa Sałata :)).Mam klientkę w pracy co nazywa się Inez Masełko :) to dopiero starzy na łeb upadli :)