Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak koleżanek po 30 tce

Polecane posty

Gość gość

Mam trochę po 30 tce i nie mam żadnych koleżanek, nie potrzebuję tego po prostu, ostatnią koleżankę miałam na studiach, wcześniej w liceum ale potem kontakt się zerwał. Czy to normalne gdy kobieta nie ma potrzeby mieć koleżanek żadnych?

Gość gość
Czyli twoja matka musi nieźle cuchnąć :) ile ona ma lat?

Gość gość
ja jestem nieco przed 30-tką i z koleżanek mam tylko 2 przyjaciółki z młodszych lat, z którymi bardzo rzadko się widujemy, bo się przeprowadziły i bardzo lubię jednak spotykać sie z nimi kilka razy w roku... dobre i to ;) w tym wieku większość ludzi ma swoje życie i nie potrzeba za bardzo koleżanek i kolegów, ale czasami zupełnie niespodziewanie można spotkać fajnych ludzi w swoim życiu, np. niedawno przyjeli do mnie do pracy dziewczynę, do której miałam na początku lekko negatywny stosunek, myślałam, że to moja rywalka itp., ale co raz bardziej ją lubię i nie chce mi się z nia rywalizować już, ot taka koleżanka z przypadku, której na poczatku nie lubiłam

Gość gość
Ne wiem czy to "normalne" ale ja zawsze wolałam mieć maksymalnie jedna koleżankę :D A teraz mam trzech kolegów i moja koleżanka ze studiów zajęta swoja rodziną, dzieckiem. Niegdy nie potrzebowałąm koleżanek do plot i gadanai o ciuchach bo to mnie nie interesuje.