Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość123456789

Czy pokocha ?

Polecane posty

Gość gość123456789

A wiec mam problem..spotykam się z chlopakiem od 2,5 roku z duzymi przerwami bo mieszkalam za granica..przez okolo 1,5 roku bylo miedzy nami dobrze spotykalismy sie raz na czas ( ferie , swieta , wakacje ) i po dluzszym czasie chcial zmienic priorytety i sie zaangazowac , bylismy juz w zwiazku , ale on zerwal i powiedzial ze nie jest gotowy , po czym nadal sie spotykalismy..gdy juz wrocilam na stale do kraju ( glownie dla niego ) poklocilismy sie o to ze ja chce wiecej , tzn zwiazku a on nie..i mielismy przerwe ok. Mieciac..ja w tym czasie spotkalam dwoch chlopakow , a z jednym bylam prAwie w zwiazku i naprawde zle sie w tym czulam , wolalam uklad z tamtym chlopakiem , wiec po 2msc. urwalam kontakt z tym idealnym chlopakiem i wrocilam do bylego..teraz gdy moj byly mnie przyjal mowi ze nic wiecej z tego nie bedzie , ze " raczej mnie nie pokocha" i to tylko dlatego ze nie moze pokochac zadnej dziewczyny po swoim jedynym zwiazku ( okolo4 lat ) mowi ze gdy widzi zakochanych to chce mu sie zygac ze to go odpycha ze nie chce byc skrzywdzony..i oczywiscie woli zebym sobie znalazla kogos innego " bo on nie jest mnie wart "..ale pomimo wszystko mowi ze zawsze teskini ze jest do mnie przywiazany..aa i zawsze mowi ze dla niego moj wiek to problem , mam 17 on jest 6 lat starszy..( czasem mowi ze tylko dlatego nie chce ze mna byc )myslicie ze jesli za jakis rok gdy moj wiek bedzie dopuszczalny i zaczniemy sie spotykac publicznie to cos sie zmieni ?

Gość gość
I tak służył Jakub za Rachelę przez siedem lat, a wydały mu się one jak dni kilka, bo bardzo miłował Rachelę. Wreszcie rzekł Jakub do Labana: «Ponieważ czas już upłynął, daj mi córkę twą za żonę, abym się z nią połączył». Wtedy Laban, zaprosiwszy wszystkich mieszkańców tej miejscowości, wyprawił ucztę. A gdy był wieczór, Laban wziął córkę swą Leę i wprowadził ją do Jakuba, i ten zbliżył się do niej. Dał też Laban tej córce swej niewolnicę Zilpę. Rano Jakub zobaczył, że ma przed sobą Leę. Rzekł więc do Labana: «Cóż mi uczyniłeś? Czyż nie za Rachelę ci służyłem? Czemu mnie oszukałeś?» Laban odpowiedział: «Nie ma tu u nas zwyczaju wydawania za mąż młodszej przed starszą. Rdz 29,20-26

Gość gość
kobiety to jednak są nienormalne albo po prostu głupie...