Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubię łatwe laski...a nie niedoyebane księżniczki

Polecane posty

Gość gość
wisi mi co lubisz :)

Gość gość
Och jak mnie boli głowa A z boku znowu ona Ciągle w swych farmazonach topi się Już dłużej nie wytrzymam I gdzie tu moja wina Choć kiedyś ta dziewczyna inne nie Kobieto weź ogarnij się Za chwilę tu nie będzie mnie Ja wychodzę z domu Ciemną nocą po kryjomu Uciekam od żony Jej gadaniem już znudzony Jadę na milano Poflirtować z młodą panną Bo gdy nie ma Ciebie Jestem jak bóg młody w niebie

Gość ART_B
ta niedziela jest jak film tani, klasy B :classic_cool:

Gość gość
oj, chyba jakaś księżniczka dała Ci kosza :) łatwe laski, no cóż, żadne wyzwanie - easy come, easy go :) nie przejmuj się, może jakąś spotkasz księżniczkę, która będzie wystarczająco łatwa na Twoje możliwości ....

Gość gość
Każda ma oczy z głębią koloru, każda wabi skinieniem rzęs, wszystkie myślą, że nie mam wyboru a wybór oczywisty jest. Szukam dziewczyny co kocha za nic, szukam bo za nic kochać chcę, jutro znajdę miłość bez granic, wiem że przede mną jeszcze jest.

Gość gość
Super wielki kulturysta poderwał w barze panienkę. Idą do pokoju hotelowego, gdzie ona siada i zaczyna palić papierosa. Mięśniak rozbiera się, napina mięśnie i mówi: - Bomba, nie? Ona, lekko znudzona: - No... On napina się: - Bomba, nieee? - No, bomba... - odpowiada dziewczyna bez zachwytu. Mięśniak w końcu staje przodem do niej, napina mięśnie brzucha: - Bomba, niee?! - Bomba, bomba, tylko loncik jakiś krótki...