Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masturbacja u kobiet mit?

Polecane posty

Gość gość

witam. Chcialbym sie zapytac kobiet/dziewczyn czy to prawda co mowia jakies sondarze ze ponad 90% kobiet sie masturbuje? raczej ciezko mi to wyobrazic ze np moje kolezanki sie masturubja a maja po 17-19 lat bo zawsze nie chca rozmawiqc o tych rzeczach i udaja "swiete". jak to jest z wami?

Gość gość
robię to od 15 roku mimo,że mam partnera , też nikomu o tym nie mówię, zresztą nigdy nikt mnie się o to nie zapytał

Gość gość
a co mają latać i Ci się spowiadać? :D kim jesteś że uważasz, ze powinny Ci mówić? mnie masturbacja moich kolegów nie interesowała, większość też słowem nie pisnęła. więc jak wyciągasz tezy to chociaż z sensownych powodów. i nie zaglądaj komuś do łożka. katole już to robią

Gość gość
o tych rzeczach czyli mialem na mysli sprawy erotyczne a nie pytalem sie czy sie masturbuja

Gość gość
Oczywiście ze sie masturbuja Polki są pruderyjne i wstydliwe

Gość gość
ale o jakich erotycznych sprawach chciałbyś rozmawiać ze zwykłymi kolezankami? ja z wieloma koleżankami (a jestem kobietą) nie gadam na takie tematy bo nie czuję potrzeby tzn. że nic nie robię? a odkąd jestem w związku to się modlę z partnerem do ściany? :D