Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem dlaczego kobiety ode mnie uciekają

Polecane posty

Gość gość
akinzeb to prawda, że najlepiej by było pozostać tym kim się jest czy pozostać przy swoim charakterze i zasadach ale obserwujac różne sytuacje widzę, że podłe suki mają lepiej. Gość 14:23

Gość gość
Przepraszam podpis powinien być gość 14:25

Gość gość
Nie do końca, znałem dziewczynę o takim samym charakterze jak ja ale związku nigdy nie stowarzyszymy, po prostu się nawzajem odpychaliśmy bo byliśmy jak rodzeństwo. Na prawdę to łączenie sie ludzi jest dziwne i nieprzewidywalne.

Gość gość
gośćsobotni możesz śmiało napisać do mnie na maila, będę czekał. Teraz muszę uciekać bo mam dużo do zrobienia ale odpowiem :)

Gość gośćsobotni
a skad jestes ogolnie? gdansk? ja tez uciekam ale nie napisze bo mam email imienno nazwiskowy prawie bym sie dala :P

Gość gość
Gdańsk, to załóż jakiś inny w 5min bo mój też jest imienno nazwiskowy i musiałem stworzyć nowy na szybko.

Gość gość
OK, zrób jak uważasz. Masz mój mail ;)

Gość asdasd
i dziewczyna tobie wyparowała... Ja jestem już starszy jegomość ale to co sie teraz dzieje woła o pomstę do nieba. Wszyscy siebie zdradzaja, nikt nie jest wierny, chłopak umawia się a dziewczyna w tym czasie jest u innego. Paranoja! Kiedys jak się człowiek zaprosił dziewczynę na ciastko to była szczęśliwa ale tego nie okazywała. A potem patrzyła jak na obrazek bo facet i dziewczyna mieli klasę. Pamietam jak wyglądały pary za moich czasów a teraz. Idze taki jeden z drugim, ubrani jak łachmaniarze, spodnie za duże , fajki w gębie, kolczyk w uszach ciągnąc dziewczyny za rękę a one tylko co drugie słowo na k i ch... Kiedyś to 20 latek był facetem, miał klasę, był i zachowywał się jak mężczyzna a teraz to takie chuchra i wypłosze, nie wiadomo co z wami zrobić. Czasami widzę faceta od którego aż bije taka wewnętrzna duma ale jeszcze nie widziałem kogoś takiego z dziewczyną na spacerze. Zazwyczaj one też same chodzą. Co to się porobiło...