Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam szacunku do kobiet ktore sa prezesami w wieku 20 kilku lat

Polecane posty

Gość gość

na ten przyklad dziewczyna z rocznika 1988 niuedawno zalozyla przy pomocy rodzicow firme, mniejsza o branze i jest prezesem i jezdzi BMW serii 3. dla mnie to niepowazne trzeba w zyciu wspinac sie do gory malymi kroczkami, a nie tyle ludzi wokol klepie biede, a drugie tyle zyje przecietnie a tu nagle dziewczyna ktora niedawno jeszcze studiowala nagle jest prezesem wlasnej firmy i ma wynajete biuro w centrum miasta i wypasiona strone internetowa

Gość gość
E tam, zazdrość cię zjada. Rodzice mogli to pomogli, jak rozumiem Ty w sytuacji posiadania góry kasy kazałabyś synowi pilnować parkingu a córce zapiżdżać na kasie.

Gość gość
no niestety jeden ma wszystko drugi ma nic, nie chcieliście komunizmu, socjalizmu to macie swój wspanialy kapitalizm

Gość fanka zespolu virgin
`to twoj problem

Gość gość
nie zazddrosc ale ona powina byla popracowac dluzej dla kogos (a nie tylko 2 lata), wiecej sie nauczyc, powspinac po szczeblach kariery menedzerskiej i dopiero potem zakaldac wlasna firme zreszta, kto bedzie powaznie traktowal 26 letnia pania prezes? :D

Gość gość
Znałam taką 25 letnia prezes fili banku, po ukończonym języku rosyjskim zaocznie, pracującą wcześniej wiele lat jako hostessa ... odpowiedz sobie sam, w jaki sposób dostała ta pracę, nie mając ani wykształcenia odpowiedniego ani doświadczenia poza byciem "hostessą".

Gość gość
Człowieku, jej firma to się może nazywać prezesem, dyrektorem, kimkolwiek. xxxxxxxxxxxx gość dziś Znałam taką 25 letnia prezes fili banku, po ukończonym języku rosyjskim zaocznie, pracującą wcześniej wiele lat jako hostessa ... odpowiedz sobie sam, w jaki sposób dostała ta pracę, nie mając ani wykształcenia odpowiedniego ani doświadczenia poza byciem "hostessą". x Wiele lat? 5-6 lat to wiele? To co chciałaś napisać to również dotyczy młodych facetów, tylko, że oni dobrze komu trzeba d**y liżą. Wazeliniarze.

Gość gość
ta dostała od rodziców a inne bidule dają du/py szefowi żeby zdobyć stanowisko ile ja juz takich widziałem , na pęczki, same pchają się do wyra i błagają o zrobienie laski a w cv jakie foty które od razu sugerują że ci dobrze zrobi za stanowisko i wypłate

Gość gość
do goscia z 16.11 jak wygladaja fotki w cv takich kobiet o ktorych piszesz?

Gość gość
podbijam pytanie

Gość gość
A kto powiedział, że trzeba się wspinać po szczeblach kariery małymi kroczkami? Jak ktoś ma kasę, to otwiera firmę i tyle. Niestety, takie życie, że jeden ma wszystko, inny nic. A rodzice tej dziewczyny mogli jej pomóc, więc pomogli, to chyba normalne.

Gość gość
Kobieta prezes to i tak rzadki przypadek na świecie. Jak ma to niech ma.

Gość gość
16_07 5-6 lat pracy w burdelingu, daje uprawnienia do bycia prezesem banku w wieku 25 lat, bez studiów ekonomicznych i zerowym doświadczeniu w bankowości. Nie rozśmieszaj mnie. Tak, gardzę takimi szmatami, bo u mnie taka pani co najwyżej kawę by podawała i na pocztę chodziła.

Gość gość
k***a idiotko nie maszszacunku do kobiet a do mezczyzn masz pewnie i nic nie napisalas. a z reszta mezczyznom bardziej sie pomaga w takich sprawach od wiekow tak bylo to kobiecie tez sie nalezy

Gość gość
tutaj cyt.:idiotko" pisze wiele osób. Bronisz takich pań prezesek, czy sama do nich należysz?

Gość gość
nie nie naleze ale moj brat nalezy jemu rodzice wszystko oddali bo to mezczyzna a ja nie mam nic

Gość gość
A ja nic nie mam do takich historii dopóki tacy ludzie nie wypowiadają się na temat innych, zapominając jak do tego "doszli"

Gość gość
hehe to wy pobudujcie wlasnymi rekoma sobie domy. Albo zbudujcie Warszawe wlasna a nie kozystacie z pracy innych ludzi. Kurde karzdy cos komus zawdziecza i inni beda coz sawdzieczac wam.

Gość gość
I znowu kobieta winna. ,,Nie mam szacunku do kobiet,,