Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darusia215

Proszę o jakąś szczerą wypowiedź

Polecane posty

Gość Darusia215

hej wszystkim. pewnie powtarzam temat, ale nie wiem czy nie jestem w ciąży , lub jakieś zaburzrnia Hormonalne.. robiłam test w dniu @ , ale wyszedł negatywny miałam 2 dniowe plamienie , do teraz dopadaja mnie mdłści, rano, wieczorem w ciągu dnia .. różnie . tempka także powyzej 37. dodam , że lekko przytyłam i ciągle jestem głodna, badz mam brak apetytu, dużo piję . jem różnie zawsze wolałam coś ostrego słonego, teraz zaś słodkiego lub łącznie to i to. i ciągle mam śluz tak jakby Mleczny i rozciągliwy. + zaparcia .zanim znów wydam kasę na Test chciałabym dopytać czy możliwe że jestem w ciąży .? czy po prostu taki mam miesiąc. Miała któraś z was tak? nie hejtujcie mnie ja tylko dopytuję.

Gość gość
Możesz być w ciąży. Zamiast testy idź zrób bete

Gość mistrzteleportacji
wyluzuj i daj se szanse :classic_cool:

Gość gość
A ile czasu minelo od terminu ostatniej miesiaczki?

Gość Darusia215
To moze najpierw powiem ze przed miesiaczka mialam brazowy sluz badz z dodatkiem krwi jakos kilka dni po owu. Potem zle sieczulam mdlosci sennosc rozdraznienie i wgl. 30 obudzil mnie okropny bol brzucha i myslalam ze to @,i faktycznie niby "lecialo ' ale nastepnego dnia to bylo juz odrobine o potem 2go lekko. Jednak caly czas tempka mdlosci apetyt itp mnie trzymaja.. humorki.. ale tak zeby piersi czy cos to nie no czasami mi slabo i glowa boli. I nie myslalabym o tym gdyby nie ten sluz i inne objawy tylko dopytuje bo test byl neg. Robiony 2.01 . Dziekuje za wszelkie madre odpowiedzi.