Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie odnośnie koloru włosów

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie, czy powinnam pozostać przy swoim naturalnym kolorze włosów (takim jak na zdjęciu), czy też coś zmienić? Myślałam o tym, by stać się brunetką, ale nie wiem, czy dobrze bym wyglądała... http://www.tinypic.pl/v1idqrmxki8p

Gość gość
Byłabym wdzięczna za wypowiedzi. :)

Gość gość
Naturalny kolor zawsze lepszy, czarne są okropne i jest ich od groma, a coraz mniej tych naturalnych.

Gość gość
Nie farbuj się na czarno!

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi. Chciałabym coś zmienić w swoim wyglądzie, bo ciągle wyglądam tak samo, więc pomyślałam, że zacznę od włosów. Chciałabym też je wycieniować.

Gość gość
Na szczęście farba nie jest na stałe, ale dlaczego chcesz się zrobić na czarno? A tak mało jest fajnych szatynek o kasztanowych włosach ;)

Gość gość
Ja bym może na jakiś brąz podkręciła, taki żeby kolor był intensywniejszy, ale podobny, to jest zawsze dobra opcja jeżeli farbujesz "swoje" włosy, bo łatwo można przejść z powrotem do naturalnego.

Gość gość
Bo podoba mi się uroda Królewny Śnieżki - jasna cera i ciemne włosy. :) Może jednak macie rację z tym, że lepiej bym jakiś brązowy wypróbowała. Ogólnie chcę wyglądać bardziej wyraziście i drapieżnie, bo teraz chyba tak nijako, prawda?

Gość gość
Myślę że jak chcesz podarować sobie włosy to nie szaleje za bardzo i wybierz jakiś który nie za bardzo odbiega od twojego naturalnego koloru

Gość gość
nie zmieniaj koloru, w tym bardzo do twarzy. pogłęb go po prostu (ja henną to robie, ale mam ciepły odcień włosów)

Gość gość
Teraz wyglądasz bardzo naturalnie, masz ładne duże oczy i ładne usta, włosy mogłabyś mieć dłuższe trochę, ale ich kolor jest ok. Farba sprawi że kolor będzie bardziej kontrastowy i bardziej będziesz rzucać się w oczy i w sumie nic poza tym ;) Żmuda-Trzebiatowska ma fajny kolor włosów, zdecydowanie lepszy taki niż czarny.

Gość gość
No, przydałoby się coś bardziej drapieżnego, rockowego. Chcę czuć się wyraziściej, choć oczywiście są też pewne granice. :D Najważniejsze to, by poczuć się pewniej siebie, bo jestem nieśmiała.

Gość gość
Zmiana wyglądu raczej nie doda c***ewności siebie, bo w głębi i tak będziesz nieśmiała. Faceci owszem może będą bardziej zwracać na ciebie uwagę, ale będzie im chodziło tylko o jedno ;) Drapieżny wygląd kojarzy im się z łatwą dziewczyną.

Gość gość
Nie musi to być całkiem drapieżny wygląd, tylko taki, który jakby doda mi charakteru i podkreśli ukryty we mnie żywiołowy temperament. Może i jestem nieśmiała (pracuję nad tym), ale w środku kipię energią.