Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana301

mini stanik

Polecane posty

Gość zalamana301

Załamałam się mam 30 lat urodziłam dziecko parę miesięcy temu i noszę rozmiar stanika dwunastolatki:(((

Gość gość
ja kupiłam dla siebie rękawiczki dla chłopczyków. jedne na 4-8 lat, drugie na 9-13. staniki najlepsze mam z kolekcji dla nastolatek. bluzki potrafię kupowac na 12 lat. ostatnio bluzki 146/152 były lekko za duże w biuście (mam 162). gacie miałam na 152 (teraz przymałe są, hura....) także tego...

Gość zalamana301
widze że nie jestem sama na szczęście, ja mam 160 cm 47 kg, też często kupuje ubrania w sklepie dziecięcym szczególnie jeansy bo w normalnym sklepie są za długie:/ a przed ciążą miałam fajne cycuszki A a teraz mam 70 AA, tragedia to mikroskopijna miseczka:( zawsze myślałam że po urodzeniu dziecka dopiero się mój biust wypełni a tu dramat:/

Gość gość
ja mam 42 kg. cycki po tabletkach na niesamowite 65B (czyli siostrzane do 70A) skoczyły może jeszcze u Ciebie organizm nie doszedł do siebie bo to faktycznie dziwne że biust zmalał (jakby miał z czego). mam też taką koleżankę, ostatnio na dziecięcym sukienkę ładną sobie kupiła :D A tyć na siłę to mi się nie chce, bo jednak dość wygodnie mi tak, jednak problem z rozmiarem w*****a zwyczajnie. tekstów o cyckach to mi się słuchac nie chce (moja babcia mi gada, że mam za małe i powinnam mieć większe. miło)

Gość zalamana301
No fajnie by było sobie zafundować operacje powiększenia piersi ale to kasa niesamowita, cierpieć do końca życia też nie chce:/

Gość gość
ja sobie poczytalam, pooglądałam o operacjach i dziękuję bardzo. 90% brzydko zrobione, potem poprawiać to trzeba, wymieniać implanty, przesuwać, świeżo po ta ropa ścieka tymi rurkami, twarde coś w piersi (podobno z lezeniem na brzuchu bywają problemy). i w dotyku podobno niefajne. za mało pozytywów jak dla mnie by było to warte kasy i cierpienia

Gość zalamana301
Może i masz racje bo to nie jednorazowy koszt, ale w wieku 30stu lat nosić rozmiar dwunastolatki to już chyba pan bóg mnie opuścił, każdy mówi przytyj to ci urosną, kiedyś przytyłam 5 kilo na siłę ( bo w swojej obecnej wadze czuje się dobrze) i cycki ani drgnęły nie przytyły ani grama więc chyba już taką mam genetyke, trochę dziwną:/

Gość gość
teraz strasznie się szczupłych wytyka, to swoje myślę też robi jeśli chodzi o kompleks dotyczacy biustu ale nic się nie poradzi, mam nadzieję, ze partner kocha Ciebie taką jaką jesteś