Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam szans na faceta, bo jestem oziębła i nie lubię seksu.

Polecane posty

Gość gość

Taka prawda, seks ok ale wyjatkowo mi sie chce, raz na miesiac, dwa... tak to w ogole nie odczuwam potrzeby kopulacji

Gość gość
To po co Ci facet? Większość ma większe potrzeby niż Ty.

To może zeswatam Cię z moim mężem,byłby w raju mając taką kobietę jak Ty,jesteście bardzo podobni w tej kwestii;) A poważnie to masz szanse na faceta,tylko musisz znaleźć o podobnym podejściu do seksu.

I jeszcze jedno,może Ty jesteś aseksualna??poczytaj w mecie może coś Ci się rozjaśni!

Gość dla słodkiej M
Hej czy Ty wiesz, że mam Cię na oku Hej czy Ty wiesz co czeka Cię Hej czy Ty wiesz kochanie za chwilę Spotka Cię cud to będę ja Hej czy Ty wiesz, że mam Cię na oku Hej czy Ty wiesz dziś złapię Cię Hej czy Ty wiesz kochanie za chwilę Spotka Cię cud to będę ja

Gość gość
a ja mam inny problem, ja sie po prostu strasznei wstydzę, nie jestem w stanie sie rozebrać przed kimś, to jest dla mnie niewyobrażalne!! nie chodzi o to, że uważam, że mam brzydkie ciało, zupełnie nie. tylko o to, że zwyczjanie nie chcę by ktoś mnie oglądał!! a co dopiero te wszystkie groteskowe ruchy, jak zwierzęta... jeżeli kiedykolwiek to zrobie to chyba tylko po alkoholu wytłumaczcie mi jak u was dochodzi do seksu, proszę!! bo dla mnie to jest jak lot na marsa, niemożliwe do zrealizowania

Gość gość
Ja też jestem aseksualna i nie widzę w tym żadnego problemu,wręcz wspaniale jest mi bez sexu.s