Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skunks

Dziewczyna dziwnie się zachowuje POMOCY

Polecane posty

Gość Skunks

Witam. Jestem ze swoją pół roku na początku związku ona się starała biegała za mną pisała prosiła o spotkania chciała ciągle przebywać ze mną, zamieszkała u mnie itp. z czasem wszystko się zmieniało mówiła że ma problemy o których nie mogę wiedzieć i musi to po swojemu załatwić nie wiem co jest grane. Od początku związku ma na telefonie założoną blokadę kiedy pisze esy ze znajomymi ja siedzę koło niej, to odwraca telefon:( kiedy pytam z kim pisze wpada w szał i pyta mnie czy wszystko muszę wiedzieć. Od długiego czasu ciągle znika na weekendy fakt wychodzi z siostrami i znajomymi mnie nie chce brać, trochę mnie to denerwuje bo od 3miesięcy zostaje sam na weekendy, ale ciągle robi sytuacje prowadzące do tego że jest wojna, kiedy pytam co się dzieje unosi się mówiąc że nic fakt jesteśmy ze sobą 24h ale to zachowanie mnie niepokoi. Nie da się ukryć co kolwiek trzeba było zrobić latałem goniłem aby miała wszystko byłem na każde zawołanie, nie liczy się na dzień dzisiejszy z moim zdaniem kiedy dochodzi do sprzeczki mówi że ma dość wszystkiego oddaje pierścionek i mówi to koniec, co kolwiek by nie było zawsze ja wracam i przepraszam mimo to że to nie mój błąd. Bardzo mi na niej zależy na dzień dzisiejszy mówiła abym dał jej czas na załatwienie wszystkich spraw musi sama wszystko załatwić i dopiero mi o tym powie nie wiem czy chodzi o byłego czy ktoś inny jest. Skończyła ze mną rzuciła pierścionkiem (ale go zostawiłem u niej) dodam że nie okazuje czułości nie angażuje się w związek odpycha mnie nawet kiedy jest u mnie. Gdy jest napięta sytuacja nie napisze sama. nie przyjedzie porozmawiać po prostu za każdym razem olewa wszystko, robi tak aby jej było dobrze i że ja ciągle robię źle, nie wiem co zrobić by to się zmieniło by sama poczuła że krzywdzi mnie, dodam że kiedy zapytałem ją co to wszystko ma wspólnego z uczuciami co do mnie i czy muszą się odbijać jej problemy na mnie dostałem odp niestety musi :( Co zrobić aby odwróciła się sytuacja aby sama przyszła

Gość gość
Daj jej czas z 1 miech jak nie poprawi się p*****l ją !!Albo śledż ją podsłuchój sprawdzaj ją na bierząco kolege popytaj żeby patrzył co i jak

Gość gość
Ciebie to dziwi przecież śmierdzisz skunksie!

Gość gość
Podsłuch można kupic za jakieś 15_20zł na allegro

Gość gość
dosc chaotycznie opisales sytuacje , ale wnioskuje , ze ma Ona duze problemy .Nie wiem, czy po prostu oszukuje ciebie , bo ma kogos innego, czy ma problemy , bo wpadla w zle towarzystwo, ktos ja szantazuje , ma dlugi itd. Z cala peewnoscia moge twierdzic, ze tak nie zachowuje sie kto kto ma czyste konto , jest wiarygodny , jest uczciwy w stosunku do partnera. Widze, ze nie dopuszczasz rozstania , ale ta sytuacja doprowadzi do sytuacji niemoznosci zachowawania rozsadku i trzezwej oceny sytuacji z twojej strony. Chyba na nia nie ma rady , bo dziewczyna zachowuje sie nonszalancko i stawia bariere na wyjasnienie sytuacji .Ja bym sie ewakuowala z tego zwiazku na dobre . Nic tam po tobie . Elena.

Gość gość
Doradzaj mu doradzaj, aż posądzi go o stalking. Nie można podłuchiwać nikogo bez zgody sądu lub prokuratora. Weź się palnij w ten ośli łeb za takie głupie rady.

Gość gość
Mi się wydaje ze to D Z I W K A Kup lepiej podsłuch

Gość gość
Jaki stalking jeśli da u siebie w domu pidsłucg powie ze idzie do kumpla na piwo i przez telefon moznavodebrac w odrębie np 1000 metrów

Gość gość
4 metrów

Gość gość
Podsłuch odpada to po pierwsze martwi mnie to że ona nigdy pierwsza się nie odezwie

Gość gość
chce zrobić tak aby ona sama zaczęła wariować i sama zaczęła wypisywać starać się jak kiedyś

Gość gość
olej ją to zacznie

Gość Skunks
Łatwo mówić on nigdy pierwsza kroku nie zrobiła