Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę zostać ekskluzywną prostytutką. Czy ta praca jest trudna ?

Polecane posty

Gość gość

Chce byc dziewczyna LUX, czyli sama wybierac sobie klientow, brac za to większą kase, nie puszczac sie za 100-150 zl, jestem atrakcyjna, mam piekne cialo, wiec moge wybrzydzac... mysle tylko czy podołam psychicznie

jak chcesz być naprawdę lux i wyrobić sobie renomę, to oprócz ładnego ciała, musisz umieć coś więcej, niż konkurentki z niższej półki. Oprócz nienagannej, pozbawionej wulgarności prezencji oraz znajomości technik miłosnych, powinnaś przypominać pod każdym względem kobietę, którą każdy mężczyzna chciałby mieć w domu i z którą mężczyzna o wysokiej pozycji społecznej nie wstydziłby się pokazać publicznie. Powinnaś móc porozmawiać z każdą osobą, z każdym klientem, mieć szeroki horyzont - umieć pogadać o religii, filozofii, polityce, sporcie etc - mieć jakiś światopogląd i na każdy temat potrafić się wypowiadać w sposób spójny i nie wulgarny . Musisz być otwarta, delikatna na zewnątrz, swawolna, gdy tego od Ciebie wymaga sytuacja, musisz umieć słuchać, być pełna empatii, kochać ludzi i umieć docenić ich indywidualność. Naturalnie, nie do przecenienia jest znajomość komunikatywna 1-2 języków obcych, tańców klasycznych,gry na jakimś instrumencie, śpiewu. Niektórzy klienci na pewno docenią wyrafinowane poczucie humoru, wrażliwość. Myślisz, że nie masz tych cech ? Nie przejmuj się, powinnaś być też dobrą aktorką - to zawsze podstawa :) Nie zniechęcaj się i bierz przykład z najlepszych - w chwilach zwątpienia pamiętaj o tym "Servir de paradis aux autres c'est un enfer" (=służenie dla raju innych ludzi jest piekłem - Liane de Pougy, francuska luksusowa kurtyzana Belle Epoque). Pozdrawiam i życzę wytrwałości :)

Gość gość
znajdz sobie sponsora albo najlepiej dwoch powaznych bedziesz miala z tego z 5 tysiecy miesiecznie, oprocz tego mozesz pracowac normalnie w biurze itp

Gość gość
jeden facet proponowal mi 5 tys

Gość gość
to nie jest takie proste. Po pierwsze, gdzie znajdziesz takich lux klientów, jak sobie zbudujesz bazę klientów, bo zakladam, że sama sie nie obracasz w takim srodowisku, kto cie wprowadzi. Czy jestes na tyle obrotna, zeby sama dbać o swoje interesy, latac po swiecie do nieznanych miejsc i sobie poradzić, nie skonczyc w worku na zwłoki itd. do tego musisz byc silna psychicznie i w łóżku miec coś więcej do pokazania niż girlfriend expierience. No i podobno kryzys w branży.

Gość gość
mnóstwo kobiet chce się prostytuować, ceny usług drastycznie spadają, 100-150 zl/h było 20 lat temu i takie ceny są dzisiaj, a niektóre damy, żeby przyciągnąć klientów, jeszcze je obniżają. Polska to biedny kraj i mało tu bogaczy chętnych na utrzymywanie prywatnej dzi'wki za kilka tysięcy złotych miesięcznie, na dodatek nie brakuje chętnych studentek do pełnienia tej roli za mieszkanie i drobne kieszonkowe.

Gość julka19xx
tylko co z tego ze bedziesz ekskluzywna i inteligentna jak klient zażyczy sobie abys mu obciagala zaraz po analu a potem zaprosi kolegow.przeoraja cie i wezma w kanapke.Ale czego to sie nie robi dla kasy.