Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lap to

Kiedy kobieta jest zdobyta

Polecane posty

Gość lap to

Naszla mnie taka refleksja. Na poczatku zwiazku moja dziewczyna powiedziala, ze chce takiego faceta, ktory nie odpusci sobie po tym jak juz ja zdobedzie. Co zatem mozna rozumiec jako 'zdobycie' kobiety? Jestem z nia ponad rok, uklada nam sie raz gorzej, raz lepiej, ale podsumowujac jestesmy ze soba szczesliwi. Czy juz ja zdobylem?

Gość gość
Najpierw do SZKOŁY a potem zadawaj głupie pytania! Zresztą jak będziesz uważał na lekcjach takich pytań nie będziesz zadawał! :D

Gość lap to
Ja juz szkole mam za soba, teraz marnuje sie na studiach :P

Gość Ten od M
a niech odpuszcza szybko znajdzie się nowy oblubieniec na jego miejsce

Gość gość
Twoja dziewczyna Toba manipuluje. To taka metoda zeby faceta dluzej przytrzymac jak mu sie zacznie baba nudzic. Niby masz zdobywac ale co? Lodzik byl?

Gość lap to
Lodzik byl nawet szybciej od normalnego seksu, ale przez ten rok zdarzylem zasmakowac jej w kazdy mozliwy sposob, nie o to tu zreszta chodzi :P

Gość gość
Że tak samo będziesz się starał jak na początku, a nie odpuścisz sobie bo Ona jest już Twoja. Zaskakuj ją kup kwiaty, romantyczny wieczór, mów komplementy. Tak jakbyś ciągle się starał o jej względy. :)

mój znajomy zawsze mawia, że najważniejsze to "dobrać się do rozrusznika" i wtedy wiesz, że jest Twoja :)

Gość gość
Dokladnie. Ona chce sobie zapewnic, ze bedziesz sie dalej staral i dalej o nia zabiegal. Bo jak zdobedziesz to sie znudzisz i zaczniesz sie rozgladac za innymi kobietami, wiec ona Ci wkreca ze jeszcze nie jest zdobyta zeby zatrzymac przy sobie Twoje starania. Taka gierka.

Gość gość
Powiedz jej ze Ci sie znudzilo zdobywanie kobiet. Teraz chcesz miec kobiete ktora zdobedzie Ciebie.

Gość gość
Bo jak dlugo Ty zdobywasz to ona nie musi sie starac o Ciebie i moze zdobywac innych