Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciaza?

Polecane posty

Gość gość

Czy bol macicy pozniej w boku klucie kilka dni przed @ moze byc pierwszym z objawow ciazy? Dodam ze wczesniej tez mnie podbrzusze pobolewalo. Na pewno to nie na okres bo to jeszcze za wcześnie. PROSZE O NORMALNE KOMENTARZE. JESLI CHCESZ OBRAZAC TO NAWET SIĘ NIE PRODUKUJ BO NIE ROBI TO NA MNIE WRAZENIA :)

Gość gość
Bardzo bym prosiła aby wypowiedzialy sie kobiety które tak mialy lub ktore znaja kogoś kto tak mial

Ja mnie tak pobolewalo to okazało się że to torbiel na jajniku Nie sądzę żeby był to objaw ciąży

Gość gość
To odpada. Mialam niedawno usg jajnikow i macicy

Ja miałam iść wszystko ok, potem mnie pobolewalo, drugie ust (odstęp może dwóch miesięcy) i torbiel W każdym razie sądzę że to za wcześnie na jakie kolejek objawy ciąży Może po prostu pobolewa

Gość gość
a jakim cudem zdiagnozowalas bol macicy???? Nie pęcherza przypadkiem?

Boże, sorry ze pisze tak nie po polsku, mój telefon po prostu lepiej wie co chce napisać

Gość hope20
Cześć!:) Od dwóch miesięcy staramy się z narzeczonym o dziecko. I właśnie za pierwszym razem też tak miałam. Pobolewała mnie macica, a później tak jak mówisz. I już myślałam, że udało się, ale później okazało się, że nie jestem w ciąży. Może po prostu za bardzo chcesz mieć maleństwo i ten ból jest bardziej na tle psychicznym. Mi tak powiedział ginekolog, że jeśli ktoś bardzo pragnie dziecka to może być w ciąży urojonej, tzn. że nie jest w ciąży, ale czuje jakby miał jej objawy.

Gość gość
poza tym wczesna ciaża nie objawia się zadnymi bolami czy klociami :)

Gość gość
Spoko, moj telefon tez czasami lepiej wie:) oj chodzi mi o taki bol miesiaczkowy tylko duzo slabszy

Gość gość
Echh

Gość gość
Słuchaj, nie dowiesz się tego czy jesteś w ciąży czytając wpisy na forum. Zrób test, albo udaj się do ginekologa. No innej opcji tu to ja nie widzę. Łap kontakt, jeśli nie masz dobrego: http://www.lekarze-kolber.pl/

Gość gość
Jezeli za wczesnie na objawy miesiaczki, to na objawy ciazy tym bardziej...